- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
GypsFulvus2 #32391 üzenetére
"Április elején, amikor beadattam magamnak a Szputnyikot azért tettem, mert abban a helyzetben ez az élet és a halál közötti választás volt. Pár héttel korábban halt bele egy jó barátom, aki nálam pár évvel fiatalabb volt, nem dohányzott, nem ivottt, nem volt túlsúlya és nem volt semmiféle alapbetegsége. Egy rokonom pedig, aki szintén fiatalabb, még összel, az alfától nyomorodott meg (45%-os tüdőkapacitás veszteség). Választhattam, hogy Szputnyik, vagy semmi. Pontosan tudtam, hogy politikai okok miatt az EU soha nem fogja elismerni az orosz vakcinát, de nem érdekelt. Az érdekelt, hogy a hatékonysága jobb, mint az elismert nyugati vektorvakcináké, és ha beadatom, akkor életben maradok. Azt, hogy most sem lehet vele utazni az EU egyik szánalmas, képmutató gyökérségének tartom, de nem érdekel. Ha nem kell a pénzem, majd elköltöm a horvátoknál."
A kérdés inkább az, hogy mire fel nem tartozkodhatsz oltottként (legyen Szputnyik) mondjuk Németországban, ellentétben egy német állampolgár antivaxxerral?
Mivel ugye náluk sem kötelező az oltás.
A német antivaxxer téblábolhat a saját államában, TE pedig nem mehetsz oda, csak mert EMA , WHO meg kisfaszom...
Ennek sok értelme nincs.Értem, hogy nincs EMA-engedély ezért nem használható xy országban, és nem is adatják be.
De azt el lehetne ismerni, hogy védettséget ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged