Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem a két dolog, a felhasználói szám és a reklámbevételek egymással párhuzamosan mozognak.
#16 ddekany Tudtommal a kétpárti megegyezéssel sikerült a beiktatás napját megcélozni, és Trump stábja meghátrált a lehetséges népharag elől. Igaz, ő is csak haladékot adott, 90 napot(?), ami ha letelik... Nos, nem tudom, mi lesz, mert nem vagyok se amerikai, se Tik-tok felhasználó

-
ddekany
nagyúr
"Ki a tökömnek képzeli magát ez a faszi"
Mondjuk úgy, hogy nem tűnik kockázat és konfliktus kerülőnek. Tehát ha technikai akadálya nincs (ott vannak a szerverek, stb.), és meg tudják oldani izomból, akkor...

"Illetve, ha már amerikai kézben lesz, akkor kevésbé lesz káros a fiatalokra...
"Óriási politikai hatalom, hogy ezen neveled a jövő nemzedékét. Nekem értelmezhetetlen is volt, hogy miért bízzák ezt egy riválisra (Kínára). Na, így most már a saját érdekeik mentén fognak agymosni. És abban azért még igyekezniük kell, hogy behozzák a Kínai vezetést embertelenségben. (De még sikerülhet, csak igazán akarniuk kell...)
Meg nyilván, pont ezért nem is hagyta veszni, mert ott a sok fiatal. Az neki kell. Kezdte azzal, hogy leszervezte, hogy 1 napra zárjon be, aztán egy őt, mint megmentőt dicsőítő üzenettel másnap nyisson ki. Nyilván csak ezért zárt be 1 napra, de gondolom a tipikus Tik-Tok használó IQ-ját ennek felismerése meghaladja.
-
nubreed
veterán
Ez az "erőből olyan helyzetet teremtek, hogy ne lehessen visszautasítani" dolog vajon honnan ismerős nekem? (Vodafone/DIGI ONE -á alakulása ugye). Azt hittem, hogy ez csak bindzsisztánban, a vadkeleten menő, de úgy tűnik ez már globális jelenség.
-
Az a baj, hogy a TikTok (szerintem) nem véletlenül ragaszkodik az amcsi piachoz. Nem is a felhasználók miatt, mert az nem igazán érdekli őket (felhasználók jönnek-mennek), hanem a reklámpiac miatt, ami jelentős mennyiségű pénzt hoz a kasszába. Ezt meg valószínűleg nem tudják (vagy pontosabban: nem akarják) elengedni.
-
-
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A szőke Torgyán törvényt tud hozni, ami érvényes nagyjából 380-400 millió emberre. Pont.
A világ ennek pont a húszszorosa.
Ha nekem döntenem kellene, hogy feladom az amcsi piacot és megtartom a világpiacot vagy eladom a céget, akkor simán tudnék dönteni. Azt én nem tartom normálisan kivitelezhetőnek, hogy eladom a cég amerikai részét...
Az usákok nehezen akarják lenyelni, hogy foszlóban a szuperhatalmi státuszuk. -
tibaimp
nagyúr
Ki a tökömnek képzeli magát ez a faszi....ő mondja meg, hogy egy kínai céget ki vásárolhat meg meg ki nem, vagy mi...
Illetve, ha már amerikai kézben lesz, akkor kevésbé lesz káros a fiatalokra...
vagy csak most káros, mert most még Kína profitál belőle. -
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Miért ne tudna? Nem adja el, oszt jónapot.
-
gabor7th
addikt
Jaj ne...
-
.LnB
titán
Ez már eladta mindenkinek a TikTok-ot hogy olvasom a napokban.
De jól értem, hogy a kínaiak meg csak pislognak mindeközben?
Nem a tulajnak kellene árulnia a saját cégét?Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki...
-
ddekany
nagyúr
Fogadok, lassan kikopik a mondókából az is, hogy fele-fele tulajdon lesz Kínával. Főleg az új vezetés stílusa alapján, ha izomból megtehetik, nem lesznek szégyenlősek, viszik az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"
Nem a tulajnak kellene árulnia a saját cégét?