- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
rongyi #21274 üzenetére
Itt akkor már az is kérdés , hogy Bran nem emlékszek már melyik részben , de volt szó az örökösödésről és Bran azt mondta , ő már nem Stark hanem a 3 szemű holló és nem vágyik címekre meg uralkodásra ?! vagy az csak deresre vonatkozott ? és , ha sansa viszi északot a másik 6 királyság neki már deal ?
-
NyalokAA
aktív tag
Ez az utolsó rész is tele volt logikai bakival
olvastam a leaket , de reménykedtem , hogy valami félrevezetés.
Számomra az lett volna kielégítő , ha drogon megjelenik a királyválasztó gyűlés közepén és felégeti az egész pereputtyot , Danny pedig megérdemelte volna hogyha nem is támasztja fel R'hlorr , legalább NightQueent csinálhattak volna belőle , ha már a falas témát így erőltették legyen is funkciója
-Sansa vicc , hogy még ilyenkor is ágál mint egy kis beképzelt picsa
-Bran mint király , mi szerepe volt ? értem én , hogy megtört meg 3 szemű holló , de akkor is mit tett a szarkavaráson kívül ?
- Arya ő okés
- John kb akkor hatódtam meg a legjobban és éreztem , hogy itt 10 évnek vége mikor megsimogatta szellemet az szép momentum volt , de most vele mi lesz ? élhet a vadakkal boldogan míg meg nem hal.. drogon megehette volna nyugodtan...
- Sam az új nagymesterlegyen
- Bronn mint pénzügyminiszter istenem...
- Tryion megölte az apját elárulta a királynőjét és nyugodtan élhet tovább mint marci hevesen széép..
- Cersei sokkal mocskosabb halált érdemelt volna
- Szürke féreg is : na minden fasza a királynőm gyilkosát száműzik mehetünk Naathra nyaralni
- Davos , Brienne ők jó helyen vannak
- Az osztódó fosztogató barbár dothrakiak meg maradnak zabot hegyezni ?
összességében nekem hatalmas csalódás a sorozat 8x3 óta , reménykedve várom a könyveket , hátha egyszer lesz belőle valamiEz sokat elárul a lezárásról is :
Rating By Demographic
All Ages – 5,2/10
<18 – 7,8/10
18-29 – 5,1/10
30-44 – 5,2/10
45+ – 6,4/10 -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Aventador91 #19765 üzenetére
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Aventador91 #19619 üzenetére
Én most beleolvastam az 1-2. részben kb az történt ami le volt írva a szkriptbe . A 3. részben egy mondatra futott rá a szemem és inkább be is zártam
túúl nagy a hype
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Aventador91 #19616 üzenetére
Jó ideje fent van az egész évad szkriptje szóval aki sokat nem akar találgatni fogja és elolvassa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest