- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Spoiler vagy mi
ez azért nem lehetséges véleményem szerint, mert a mások rohadt sokan vannak, lehet bármekkora kúr*gép Caster, nem tud ennyi fiú gyermeket nemzeni.
+ a mások bárkit átváltoztathatnak, ahogy azt hiszem, azt tették az első évadban, legyen az a Nights Watch testvérei, vagy vadak, vagy bárki akivel interakcióba kerülnek. Elég vegyes bagázs szerintem.De mire a mások storyja kibontakozik..... Az nem a kövi 2-3 évadban lesz az is biztos.
Spoiler vagy mi -
Ps Vita
őstag
Fantasztikus epizód,az külön érdekes,hogy a sorozatból többet tudunk meg a másokról mint a könyvben
Amúgy csak nekem a mások feje a legijesztőbb dolog amit valaha láttam?
de tényleg...
Hihetetlen rémisztő számomra,ezt (is) nagyon jól eltalálták -
D4rkm4n
őstag
válasz
aizen92 #4193 üzenetére
Nem árulok el semmi titkot azzal, ha leírom, hogy Lyanna Stark meghalt, mielőtt egybekelhetett volna Rhaegar Targaryennel. Robert Baratheon halálosan szerelmes volt Eddard húgába, és gyűlölte Rhaegart, amiért a lány őt szerette. A sorozat első évadjában is van utalás erre a szálra.
Miután Lyanna meghalt, Rhaegar a dorni király lányát, Elia Martell-t vette el, tőle született két gyermeke.
-
D4rkm4n
őstag
Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark -
aizen92
addikt
válasz
Coccolino_O #4188 üzenetére
Spoilerszerűség
szerintem nem. én is néztem, hogy WUT? meg asszem a könyvben itt már rég tök máshol tartanak Brannék..... kicsit katyvasz volt, de gondolom azért, mert a könyben Bran storyja kicsit uncsi a sárkányok táncáig, alig történik valami és gondolom a sorozat írói kicsit fel akarták pörgetni az eseményeket. -
spammer
veterán
4x04
De fasza volt ez is, Oathkeeper cool, a vége meg durván creepy.
-
Coccolino_O
őstag
SPOILER
A könyvben is így volt, hogy elfogták a Stark és Reed nevével fémjelzett csapatot? -
kisgyerek85
senior tag
Hát ekkora véletlen nincs. Pont azelőtt gondoltam a másokra, hogy milyen régen szerepeltek már (vagy csak én emlékszem rosszul? 2. évad vége és 3 évad elején láthattuk őket) erre 10mp múlva jöttek a mások
-
bok92
addikt
Loll a végén azt hittem kezdődik a star wars ..
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #4175 üzenetére
Imádom ezt a csajt
-
pohár
félisten
komoly rész volt... mondjuk mit is vártam, hogy majd szar lesz?
-
aizen92
addikt
válasz
FireKeeper #4173 üzenetére
Üzenem mindenkinek, hogy ezek a belinkelt gif-ek elég kellemetlen pillanatokat okoztak a metrón, amikor beléptem a topicba TABLETRŐL.....
7"on azért eléggé kivehetőek.....
kérhetném akkor nfsw tartalmakat csak linkbe.rohadt ciki volt
Margery Könyv és Sorozat SPOILER
gondolom akkor nem olvastad a könyvet. Remélem minden jelenetet átemelnek a kis pajkos királynő kalandjairól. Ez még semmi ahhoz képest, amit majd művelni fog, és az eseményeket elnézve, kb 3-4 rész múlva ki is derül miről hebegek-habogok.Lesz még itt fap party srácok.
És ha már fapparty, akkor egy klasszikust idéznék a filmes topicból. Máig a kedvenc aranyköpésem. -
FireKeeper
nagyúr
megunhatatlan
-
pohár
félisten
hümmhümm
-
kovsol
titán
válasz
Coccolino_O #4163 üzenetére
Ilyenkor nem a világ összes emberére gondol a mindenki alatt, hanem a sorozatot eddig is nézőkre.
s04e04 letöltve
Megvárom még az angol feliratot szerintem és utána megnézem.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
gyuromoj #4162 üzenetére
"Erős évadkezdés után a George R. R. Martin által jegyzett második epizód mindenkit levett a lábáról és jó pár napja zeng a sorozattól az amerikai és a magyar sajtó. Vérfertőzés, mérgezés és különösen erőteljes politikai harcok szövik át a 2013/14-es tévés szezonban is Westerost"
Nekem van több olyan ismerősöm is, akinek egyáltalán nem jön be.
-
gyuromoj
veterán
Az HBO kosztümös drámája, a Trónok harca idén mindennél jobb. Erős évadkezdés után a George R. R. Martin által jegyzett második epizód mindenkit levett a lábáról és jó pár napja zeng a sorozattól az amerikai és a magyar sajtó. Vérfertőzés, mérgezés és különösen erőteljes politikai harcok szövik át a 2013/14-es tévés szezonban is Westerost, most azonban arról is beszámolhatunk, hogy a jelenlegi szezon zárása az előző évadokhoz hasonlóan rendkívül hosszú, mintegy 66 perces lesz. A finálé címe "The Children" lesz, erről mindenki következtessen, amire kíván. Egyébként az eddigi részek közül az évadkezdés volt a leghosszabb és az évadzárón kívül az is lesz a 4. etap legterjedelmesebb felvonása, amely 59 perces volt. A legrövidebb a hatodik rész lesz a maga 51 perces játékidejével.
-
válasz
Gyuri27 #4160 üzenetére
Kicsit érzékeny pontom a Gyűrűk Ura világa szóval a teljesség kedvéért, nem hiába nagy dolog a Hobbit-ban lévő sárkány ugyanis nem igazán vannak rajta kívül sárkányok középföldén s persze a lidérceknek nem is sárkányaik voltak hanem [I(magyar fordítás szerint Pokolkeselyűk) Fellbeast-ek. Lehet Sauron a sárkányokat próbálta másolni velük de igazából azok nem sárkányok voltak.
-
gyuromoj
veterán
Trónfoglalás-játék nyertes
-
JSaN
addikt
válasz
FireKeeper #4155 üzenetére
A kis arya durva kancsalokat tud nyomni a szemevel.
-
FireKeeper
nagyúr
-
batai15
félisten
Engem ez a drogon sárkányos dolog érdekelne akár privibe is.köszi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #4152 üzenetére
Szerencsétlen Jorah, ott ég a napon már 3 éve a csaj mellett és még a friendzone-ba is száműzik.
-
FireKeeper
nagyúr
-
D4rkm4n
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest