- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Én tegnap néztem meg a két utolsó részt, többek közt a vihart kavart 9-ik részt is. Hát, fel vagyok háborodva.
Komolyan, tök letargiába taszított a két rész, hát hogy lehet ilyet csinálni? Egy kis remény sincs már némi hosszútávú kötődésre a jók irányába? Cserébe kérem a kis Joffrey élve megnyúzását!!
-
StSanya
senior tag
MR2 ezen pillanatokban tolja a Game of Thrones ska verziót...
-
leslieke
Jómunkásember
Critics' Choice TV Awards díj:
Legjobb dráma (holtverseny): "Breaking Bad" and "Game of Thrones"
-
Sareth
senior tag
válasz
leslieke #2786 üzenetére
Bizony jó bár ahogy nézem nem lesz olcsó
FireKeeper - Te kis perverz
Egy ilyen megfelel? Remélem gumi verzióban nem árulják szegény Dany-t
Az Uncensored verzió itt megtekinthető
Vajon hányan kattintottak rá?
-
leslieke
Jómunkásember
-
Ps Vita
őstag
-
D4rkm4n
őstag
-
madgie
titán
Én meg bizony elkezdtem végre a könyvet... igen, az elsőt
Van idő jövő tavaszig.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Most megint nem volt rész tegnap? Egyik forrás oldalon se látom...
-
vvega30
senior tag
Félve kérdezem, hogy esetleg valakinek megvan-e az 5. könyv akármilyen, gépen olvasható formátumban?
És esetleg el is tudná küldeni? -
TommyGun
őstag
Carice Van Houtennek van egy elég komoly kis filmje, a BLACK BOOK, érdemes megnézni, elég nagyot játszik benne és nem mellesleg csodaszép
-
hNp88
aktív tag
válasz
FireKeeper #2748 üzenetére
-
aAron_
őstag
-
Tnil
tag
Nna, tegnap kiolvastam az 5. könyvet. Háát... nagyon sajnálom, hogy "csak" ilyen rövid volt. Martin papa még rádobhatott volna talán 1 ezer oldalt. Így, hogy számomra ilyen gyorsan a végére értem, úgy érzem talán valamit kihagytam.
Megkérdezném : Jaime Lannisternek csak 1 fejezete van az egész könyvben, vagy én hagytam ki valamit véletlenül?
Ezt SPOILERBE
Martin megint megcsinálta, megint elhullott a karakter, akivel szimpatizálni kezdtem (Quentyn Martell) -
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #2735 üzenetére
SPOILER
Daenerys és Drogon vissza fognak térni Yunkai falai alá, hogy a frissen megszerzett khalasar-ral hátba támadják a várost ostromlókat. Teljesen biztos vagyok, hogy így fog történni. A kürttel pedig legfeljebb magához tudja hívni Euron a sárkányokat. Ha így is van, mit akar kezdeni velük? Nem beszéli az ős valyr nyelvet, tehát utasításokat sem tud nekik adni. Egyébiránt van pár hajója és ennyi... A Vasflottát ugye elvitte Victarion Greyjoy. Szóval Euron labdába se rúghat. Egyelőre.
-
válasz
Ps Vita #2727 üzenetére
spoilerbe rakom az egeszet mer aza biztos
de ilyen alapon meg minden jo karakter meghalna es akkor meg kiszamithatol lenne de martin minden csak nem kiszamithato."Drogon most máshol van". akkor te meg nem olvastad el az 5. kotetet?(#2729) D4rkm4n szerintem ha el martin-nal az hogy a gyermek hogy kotodik az anyjahoz akkor a kurt utan a voros pap szerintem is megkapja a tuzet meg ha nem is kozvetlen az istenetol... -
ggeleven
őstag
Így készült a Vörös Nász!
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Néhány éve elkezdtem a sorozatot nézni, de egy résznél abbahagytam... tudnátok segíteni, hogy melyik volt?
spoiler
Az volt a végén, hogy a kissrácot kilökte az erkélyről az a néni akit Lena Headey alakít. Bár lehet, hogy utána jártam már... mert emlékszek hogy meg is akarta utána öletni, mert ugye túlélte a "balesetet".
-
válasz
Ps Vita #2724 üzenetére
en a farkast sajnaltam a legjobban a voros naszon.
SPOILER
dany meg azer nem halhat meg mer az olyan mint mikor dagasztasz tesztat meg sokaig sul meg minden mire s-temeny lesz es mikor mar szinte kesz lehuzod a wc-n. max akkor halhat dany ha hal vele mindenki aki ember.a zaszlo nelkuliek kosziv urno-vel az elen! -
Ps Vita
őstag
válasz
Kvelstadt #2723 üzenetére
Spooooooooooiler
Red Weddingnél azért jobb lenne,nálam azt nem lehet felűl(alúl)múlniDe,szerintem Danyt meg fogja őlni,vagy esetleg a másik Targaryent,mind2 tuti nem marad életbe szvszAmúgy ,most elgondolkodtam,és a zászló nélküliek remélem kiírtják az egész Frey familliát -
válasz
Ps Vita #2722 üzenetére
es ha majd 10 ev mulva mikor odaer a sorozat, bevillan az emberke agyaba hogy ezt 10 eve te mar lespoilerezted neki?
SPOILER
egyebkent gondoltam ara is hogy mivel martin szeret kedvelt karakterekbe beleritkitani lehet itt is a fergeknek fog kedvezni es lehet tenyleg megszerzik a sarkanyokat. de egy ilyen esemeny nagyon nem tetszene.
eddig is voltak mar rosz dolgok de ez nekem tenyleg baromira nem tetszene. -
StSanya
senior tag
Szimpatikus hölgy. [link]
-
-
Sareth
senior tag
válasz
ggeleven #2705 üzenetére
Valahol azt olvastam hogy elvileg a koncepció a befejezésről már megvan és egyeztetve is van a sorozatért felelős emberkékkel szóval akkor már „csak” annyi lenne hátra hogy meg is írja
Kíváncsi leszek hogy a sorozat és a könyv szét fog e válni, és ha igen akkor hol.
M3oH - Jó erőben van nyugi, nem kell még temetni
ui: látva az arcképed jót mosolyogtam
-
StSanya
senior tag
Komoly dolog ez, én is túl vagyok az 5. könyvön, s amikor letettem, pont arra gondoltam, most kezdhetek imádkozni George RR Martin egészségéért, szeptemberben lesz 65 éves...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest