Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    Na akkor egy kicsit hosszabb vélemény a reggeli idegességem után...

    Aranykompánia: Most komolyan ezért hozták be őket? Essos legerősebb serege + Targaryen kötődés, és felsorakoztam, majd meghaltak egyből...

    Dany kifogyhatatlan serege: Már az előző résznél is elmondtam, hogy wtf ott halt meg az összes, erre meg annyian vannak majdnem mint az első résznél...vicc.

    Droghon + Dany plotarmor: Az előző részben a másik sárkány kinyírása tényleg a CGI Budget spórolás miatt volt.

    Euron: Most komolyan? Az überkirály tengerész-kalóz aki mindenkit megszopatott az elmúlt X részben, kilőtt egy sárkányt, most meg ennyire telik a készítőktől, hogy egy szaros párbaj Jamie-vel és ott hal meg? Mint valami szappanoperás lezárás OMG.

    Jon: Akárcsak az egész évadban csak sodródott az eseményekkel. Amennyire szimpatikus volt az első 7 évadban, a 8.-ra sikerült egy nagyon gyenge karaktert csinálni belőle.

    Arya: Szerintem rendben volt, a sárkány ellen mégis csak tehetetlen volt és elég durva pusztítás ment körülötte.

    Varys: Talán az ő halála és az első X perc volt igazán Trónok Harcás. Ha túlélte volna az lett volna szar.

    Jamie + Cersei: Szerintem ők jó lezárást kaptak, bár Cersei nem tudom mit remélt. Nem volt b terve arra ha mégsem tudják kilőni a sárkányt...

    Na és akkor Dany...Lehet itt érvelni, hogy na de az elmúlt X évadban is csinált durvaságokat, kivégzett embereket stb stb. de írjuk már le, hogy azok elnyomók, árulók, rabszolgatartó kegyetlen emberek voltak.Amit meg most csinált az annyira karakteridegen, hogy csak na. Full ártatlanokat, nőket és gyerekeket mészárolt le, olyanok akik kvázi már megadták magukat. Pont az volt a lényeg, hogy harangszó + fegyverletétel. Bár sosem volt ártatlan kislány, de aki felszabadítja a rabszolgákat, aki védelmezi az ártatlanokat, az ne legyen már pár rész alatt és tömeggyilkos vadállat. Ha ezt évadokon keresztül vezették volna fel akkor még jó is lett volna, de így csak egy szánalmas lezárása a storynak, hogy végül az elejétől szimpatikus karakter lesz a főgonosz, az Éjkirállyal szemben.

    Olvastam a másfél éve felrakott szinapszist a 8. évadról, ha úgy csinálták volna meg nagyon elégedett lettem volna, még annak ellenére is, hogy tudom mi történik. Most annyira csalódott vagyok, hogy az utolsó részt már csak úgy várom, ok legyen vége.

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák