Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:15:49

LOGOUT.hu

TRÓNOK HARCA

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20901) Imilenni


Imilenni
addikt

Azt jósolták Cerceinek hogy egy tesója fogja megölni ugye?
Az egyik videóban beszélnek róla, hogy nem valósult meg.
Pedig de, Tyrionnak köszönhető mentek le a város alá, s ezért halt meg így.
Vagy tévedek? :F

Press "F" to pay respects.

(#20902) myckie2 válasza TSanya (#20879) üzenetére


myckie2
őstag

Szerintem az első részek is brutálisan fel vannak értékelve. Már az első két rész is tele volt logikai hibákkal, csak gondolom az emberek akkor még tagadásban voltak, hogy jó lesz ez az évad.

[ Szerkesztve ]

(#20903) Peppo válasza myckie2 (#20902) üzenetére


Peppo
őstag

Átlagos töltelékrészek voltak, azokra korábban is 8-8,5 pontokat kapott a sorozat. (90% mondjuk tényleg vicc, de pl. az IMDB-n 8 körül vannak, ami szerintem oké.) Azoknál még nem éreztem, hogy komoly baj lenne a minőséggel. (Legalábbis a hetedik évad szintjéhez képest.) Egyetlen probléma (bár az elég nagy) az volt velük, hogy mikor már összesen hat rész van hátra a sorozatból, akkor bűn kettőt elb.szni gyakorlatilag a semmire. Ha még lenne húsz rész, azt mondanám, belefér. De egy egyébként is rövidített záró évadban ennyi történésre fél óránál többet nem lett volna szabad szánni.

[ Szerkesztve ]

(#20904) myckie2 válasza Peppo (#20903) üzenetére


myckie2
őstag

Konkrétan eddig 5 részből 3 low budget filler rész volt. Azért ez nem semmi.

(#20905) raider21


raider21
aktív tag

(#20906) DaveNo1 válasza Peppo (#20903) üzenetére


DaveNo1
veterán

Utólag annak fényében is durva a két felvezető rész, hogy mennyire összecsapott lett a 4. rész például. Kb a 4. rész második felében több minden történt mint az első két részben együtt.

You are not prepared.

(#20907) k-adi válasza myckie2 (#20902) üzenetére


k-adi
nagyúr

Már az első két rész is tele volt logikai hibákkal, csak gondolom az emberek akkor még tagadásban voltak, hogy jó lesz ez az évad.

pontosan..

én már az első résznél is mondtam hogy ez kevés volt... "dehát ez csak felvezető rész volt"... ja és az előző 7 évad akkor mi a tököm? :D lol :U

szerk:
amúgy a 80+ perces játékidő kamu, plusz a végén a bullshit talk with creators rész

[ Szerkesztve ]

(#20908) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Voltak azért jó pillanatok, pl. az marhára tetszett, ahogy az aranykompánia 2000 nehéz páncélos lovasa haza.bta az ellent...ja várj, arról meg a Harry Strickland feledkezett meg.

(#20909) whitezo88 válasza [CS]Blade2 (#20908) üzenetére


whitezo88
nagyúr

20000 gyalogos es 2000 lovas. Biztos a 35000 dothrakival kaveztak. Meg mindig nem ertem miert irtak bele oket a sorozatba.

[ Szerkesztve ]

(#20910) csababarca válasza whitezo88 (#20909) üzenetére


csababarca
őstag

én végig azt hittem, hogy majd oldalt váltanak, és Cerseit végre elárulják valakik.
de nem, biodíszlet voltak.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#20911) Peppo válasza csababarca (#20910) üzenetére


Peppo
őstag

Még annak is kevesek voltak. Talán egy percet ha voltak képernyőn, és még kb. ugyanennyi ideig beszéltek róluk.

(#20912) batai15


batai15
félisten

Amúgy qyburntól is jóval többet vártam , legalább cersei kaphatott volna hegy mellé még egy VIP zombi csapatot ,elvégre azokra nem hat sem a valyriai acél ,sem a sárkány üveg , mint a masokra .

(#20913) Spet válasza batai15 (#20912) üzenetére


Spet
addikt

Teljes mértékben leépítették a szereplőket, amiket valamilyen szinten felépítettek az előző évadokban.

Ami elmondhat, hogy a látványra ráfeküdtek (azért nem tették oda magukat teljesen), a történetet/logikát meg bevágták a sufniba.

Ez kell a népnek, nem pedig a középkori hadászati eszközök képességeinek bemutatása (arra ott a History Channel), amin elég sok ember csámcsog (minek?).

[ Szerkesztve ]

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#20914) fateless


fateless
veterán

Simspon trónok harca "prófécia"

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#20915) myckie2 válasza k-adi (#20907) üzenetére


myckie2
őstag

Én is így voltam az elején, hogy ennyit a részek hosszúságáról, amikor abból nagy részét elviszi a végén a trash talk, az opening, a what happened in the previous episode és marad egy kicsike a történetből is. Most már örülök, hogy minden rész rövidebb, mint aminek lennie kellene, mert minden percét nézni fájdalom. :N

(#20917) [CS]Blade2 válasza whitezo88 (#20909) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

2000 páncélos ló, bár ezt az egyet Wun-wun-tól halottam, de tök mindegy, mert, ha 2000 sima telivér ló volt, akkor is valahova elrakták, és nem tették fel a csatatérre.
Cersei nem számíthatott rá, hogy úgyis mindegy lesz, mert ő is abból dolgozik, amiből mi, hogy mit láttunk eddig. Nem tudta, hogy a sárkány bombát is tud fújni és/vagy királyvár robbanó kőből lett felépítve.

Euron cheat-elt a teleporttal, és erre Dany is azt mondta, hogy jó, akkor játsszuk így a Trónok harcát, és ő is rakott egy bombát okádó sárkány cheatet, meg +100 lucky-t, hogy ne találja el semmi.

[ Szerkesztve ]

(#20918) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Mindig elfelejtettem válaszolni

Sokan kérdezték hogy Jon miért ilyen meglepő ez? Csatában a legnagyobb ellenséggel szemben mindenki üvöltene

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#20919) Ragnar_


Ragnar_
addikt

Megkockáztatom, hogy több filler résszel kb. 10-15 x 60 percben lehet, hogy jobb fogadtatása lett volna a záró évadnak. Szerintem túl sok minden történt túl rövid idő alatt az előző évadokhoz képest elhanyagolt karakterekkel. Az utolsó évad szinte már csak a fővonallal foglalkozik. Már a 7. évad vége is túl gyors volt a megszokott GoT évadokhoz képest. Lehetett ez tudatos is, hogy így volt optimális mondjuk költségileg, hogy a 8. évad legyen a finálé a kevesebb epizód/hosszabb részekkel, de az sem kizárt, hogy a könyv kellett ahhoz, hogy olyan szintű mellékszálakat és működő filler szakaszokat kapjunk, mint az előző évadokban.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#20920) myckie2 válasza Ragnar_ (#20919) üzenetére


myckie2
őstag

Ha terveznek több Spin-Off GoT sorozatot, akkor semmi értelme a fő verziót lerövidíteni költséghatékonyság miatt.

[ Szerkesztve ]

(#20921) Peppo válasza Ragnar_ (#20919) üzenetére


Peppo
őstag

Annak idején nem bántam, hogy a sorozat begyorsult. A 3-4. évad táján eléggé időhúzás jellege volt, ahogy a harmadik könyvet két évadra bontva adták le.Ha úgy folytatják, sosem lett volna vége. Bármennyire is tetszett a sorozat, azért szerettem volna, ha halad is valamerre, és volt idő, mikor nagyon nem így volt.

Most sem a tempó a baj. Nem bánom, hogy nem látom az északi sereget két részen át gyalogolni Derestől Királyvárig. De megértem, hogy másoknak ez túl gyors.

A karakterek durva és hiteltelen változása, a cselekmény logikátlansága, és a plot armor a fő probléma. Ezekre láthattunk példákat a hetedik évadban is, és most a nyolcadikban már nem is szól másról a sorozat.

(#20922) kenwood3


kenwood3
őstag

A heggyel kellett volna megoletni az nk-t, ha mar ugy is halhatatlan volt es problem solved :U

Mi az az ekezet dragasag??

(#20923) [CS]Blade2 válasza Peppo (#20921) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Nem az a gyors, hogy elindulnak, vágás, és már ott is vannak, mert azzal mindenki elégedett lenne, ha csak azt nem látnánk, hogy 10 napig gyalogolnak, hanem az a baj, amikor hétfőn elindulnak, 10 napig tart az út, és még aznap hétfőn, de legkésőbb kedden már ott vannak.
Még ez sem lenne baj, ha fel van vezetve, hogy ezt teleporttal, vagy hipertér ugrással, csillagkapuval, vagy bármivel abszolválták, mert fantasy-ba beleférne.

"10-15 x 60 percben lehet, hogy jobb"
Hogy ponyvaregényt idézzek, "nem pofázzák ki magukat ebből a sz*rból".

Egyszerűen a 7. és főleg a 8. évadban a kivágottnak vagy hiányzónak tűnő részt nem lehetne megcsinálni, az is ugyanolyan sz*r lenne, mint amit csináltak: logikátlan.
Ha pl. a fenti példát veszem, akkor a hiányzó rész nem az, hogy 10 napig baktatnak, hanem, hogy 24 óra alatt lemennek 3500km-t. Ez kb 140-150Km/h, tehát autópálya tempó. Lehetne magyarázni, hogy ebbe a kitalált világba ez a gyalogos tempó, de saját magára rácáfol, mert korábban még ugyanez az út 10 napig tartott.

Egyszerűen ki kell mondani, itt az történt, hogy x-et a-ból b-be el kellett juttatni gyorsan a történet miatt, és ezt úgy gányolták össze, hogy egyszerűen odarakták, hogy megérkezett, és a képtelenség miatt egyszerűen nem mutatták, hogy hogy csinálta. Hogy ezt hogy gondolták, azt nem tudom.

A történet itt a vezérszál, és a karakterek nem a karakterfejlődés, meg ilyesmik alapján döntenek, hanem a történet alapján. Pl.: Cersei nem löveti halálra Tyrion-t, Dany-t és Drogon-t, mert gondol arra a karaktere, hogy akkor nem lesz következő rész! Ez az igazság.
Martin sosem írt volna ilyen jelenetet, mert ez a jelenet GoT törvényszerűséggel a szarrá lövetést jelenti. A karakterek cselekedete írja a történetet, és nem fordítva.
Ugyanígy pl. Dany mentőakciója Martin-nál sikertelen, mert 9 nappal elkésnek, és Jon-ék szupercsapata már hulla merev, mire odaérnek.

(#20924) mepet válasza [CS]Blade2 (#20553) üzenetére


mepet
addikt

Megnéztem a Kingslandingi csatát. Hát most bebizonyosodott, hogy az előző rész végén az a nevetséges arckifejezés tényleg az volt, ahogy átalakult Daenerys Őrült Királynővé... Vagy mégsem? Őrültéségnek tűnhetett, amit tett, pedig szerintem teljesen logikus volt. Amit nem tudsz megszerezni, azt el kell pusztítanod. Viszont mivel Aegon Targaryen árulása miatt már nem szerezhette meg a trónt, így a trónt elpusztította, ahogy annak a rendje. Együtt a néppel, akik nyilvánvalóan sosem fogadták volna el őt. Szerintem Daenerys a saját szempontjai szemszögéből helyesen cselekedett, én egyáltalán nem lepődtem meg azon, ami történt. El sem tudtam volna képzelni, hogy a pletykáló nemesekkel jópofizik a trónon ülve...

(#20925) LendvaiFeri1 válasza mepet (#20924) üzenetére


LendvaiFeri1
Topikgazda

Meg is lesz érte a bünti. :K

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#20926) Ijk válasza mepet (#20924) üzenetére


Ijk
nagyúr

Milyen szempontjából cselekedett helyesen? Ő mindvégig egy zsarnok volt, ellenkező esetben a tengeren túlon marad a kis seggén, esetleg átrepül Westerosnak segíteni a mások ellen. Meg akarja szerezni a Vastrónt úgy hogy senki nem kér ott az uralkodásából. Rászabadítja a kontinesre a sárkányait, makulátlanokat, dothrakiakat, akikből senki nem kér. Meg van győződve róla hogy neki jár a trón, még akkor is amikor kiderül nem is ő a jogos örökös.
Nála egyetlen karakterfejlődés volt, amikor Királyvár felgyújtása helyett elment segíteni északra. Ott volt egy halovány remény, de gyorsan elment a Sansával folytatott biccsfájton. Mindenkinek világos volt hogy ő egy zsarnok, csak Tyrion belezúgott, Havas is amíg ki nem derült a rokonság, utána már az elveibe kapaszkodott, Varys-nak nem volt semmilyen érzelmi kötődése.
Ennek ellenére nem passzol még így sem a képbe Kingslanding elpusztítása. Ha megtizedeli a Lannister sereget, és rommá égeti csak a Vörös tornyot, majd a romos trónteremben elfoglalja a vastrónt és "bend a knee" minden Westerosinak számomra hiteles lett volna teljesen. És számomra a "kerék szétzúzásával", keménykezűségével akár alkalmas uralkodó is lett volna. De a rendezőknek nem volt tökük egy ilyen kétes főkaraktert elintézni zárásként, viszont egy népírtó mögül sokkal könnyebben kihátrál a közönség. Dany minden pozitív oldala hamuvá lett a fővárossal együtt. Túl könnyű.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#20927) S e t h válasza mepet (#20924) üzenetére


S e t h
nagyúr

"Amit nem tudsz megszerezni, azt el kell pusztítanod."

Ez most a te véleményed, vagy Daenerysé?
Nem mindegy, mert egyik esetben gazdaggá tennél pár pszichológust.😀

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#20928) S e t h válasza Ijk (#20926) üzenetére


S e t h
nagyúr

Egymással toszó vérfertőző bagázs.
Ki volt normális náluk a családban?
Bosszúra éhezik az első pillanat óta, mondjuk a trónigényen kívül nem sokat siránkozott a családját illetően.
Jon és ő, ying és yang balfék edition.
Egyik sem alkalmas vezetőnek, nyomába nem érnek az öreg Lannisternek.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#20929) LendvaiFeri1 válasza S e t h (#20928) üzenetére


LendvaiFeri1
Topikgazda

Jon Tyrionnal/Davossal az oldalán azért nem lenne rossz. :N

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#20930) LendvaiFeri1 válasza oxox (#20839) üzenetére


LendvaiFeri1
Topikgazda

Rendben főnök úr!

NK halála elég bizsergető volt. :DDD

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#20931) Ijk válasza S e t h (#20928) üzenetére


Ijk
nagyúr

Mert a Lannistereknél nem volt vérfertőzésből született elmebeteg király? ;]
Az öreg alkalmas lett volna de nem volt alkalmas leszármazott.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#20932) csababarca válasza Ijk (#20926) üzenetére


csababarca
őstag

Mióta ismerjük a sorozatot nem volt legitim uralkodó.
Robert is zsarnokként jutott a trónra, fake news miatt.
sose fogadták el őt sem teljesen, senki nem tartotta jó királynak.
A Lannister bagázsnak meg ugye semmi joga nem volt a trónra, egyszerűen erővel és ármánnyal elvették.

mèg ha Robertet legitim uralkodónak tekintjük is (Targ rokonság),akkor Stannis lehetett volna csak jogos örökös.
itt azé a trón aki meg tudja szerezni, nem a normál származás dönt.
a népet is hidegen hagyja egyébként, hogy ki ki fia-borja.

Valamilyen szinten minden uralkodó zsarnok, olyan akit mindenki kedvel kevés van.
itt Danyt kiforgatták a szerepéből, hogy negatívként megölhessék az utolsó részben., és meghökkentő legyen.
ha ezt nem teszik meg vele az írók, akkor nehezebb lett volna indok a megölésére. max annyi hogy ragaszkodik a trónhoz. De ez elég kevés indok, és nem vált volna ezzel negatívvá.

ez meg volt alapozva, kicsit erőltetetten az eleje óta, de főleg itt a nagy kapkodásban az utolsó két részben mad-esítették.
easy writing.

én is azt kívánom, hogy mostmár akkor legyen Jon az uralkodó.
akkor nem csak annyi lett volna az értelme a Lyanna-Rhaegar kapcsolatnak, hogy Dany és Jon összekülönbözzön.

[ Szerkesztve ]

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#20933) S e t h válasza LendvaiFeri1 (#20929) üzenetére


S e t h
nagyúr

Adom.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#20934) [CS]Blade2 válasza mepet (#20924) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Arra a részre Wun-wun youtube videós elmondja a tutit. Dany nem MAD, hanem bosszúálló, gonosz, tömeggyilkos, stb. Nem őrült meg, tudta, hogy mit és miért csinál, stb. Szisztematikusan bombákat fújt a népre. Ezt az esetet a legjobban azzal lehetne rövidre zárni, hogy börtönben vagy diliházban lenne-e a helye. Neki börtönben, a faterjának elsősorban diliházban. Másik videós a Pimp thy mind-ból elmondja, hogy ez miért is nem jó így. Gyakorlatilag ez a karakter nem Dany. Egyszer csak Cersei-ként működik benne, ezért lett volna sokkal jobb, ha Cersei robbantja fel királyvárat és a népet a futótűzzel és a robbanó kőből készült épületekkel, hogy "nesze, akkor uralkodj a hamun".

S08E06 bemutató Szerintem az ott látott jelenet is inkább Náci Németország. Dany totalitarianizmust és diktatúrát csinál. A készítők talán nem teljesen vannak tisztában a mad szó jelentésével, talán kicsit túlgondolták a dolgot.

(#20935) LendvaiFeri1 válasza [CS]Blade2 (#20934) üzenetére


LendvaiFeri1
Topikgazda

Ott mikor volt diktatúra? :U

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#20936) mepet válasza Ijk (#20926) üzenetére


mepet
addikt

Milyen szempontjából? Természetesen abból a szempontból, amit ő maga a küldetésének tekint. Konkrétan, hogy megszabadítsa a világot az összes zsarnoktól (nyilván saját magán kívül), és ő uralkodjon. Ha felül a trónra, majd másnap meggyilkolják, akkor nem éri el a célját, mert nem ő uralkodik.
Szerintem ez volt a kerék szétzúzása. Ha lecserélte volna Cerceit saját magára, az egyáltalán nem lett volna a kerék szétzúzása.
Igazából én örültem volna annak, ami történt, én pont ezt vártam, hogy ne is legyen már vastrón a végére, feltételezem, most megsemmisült a trón is. Ámde mióta kicsinálták a NightKinget, már csak megszokásból nézem, onnantól a szememben teljesen kiürült és tét nélküli a történet, hollywood, happyend, mi más jöhet. Mondjuk ez a rész egész tetszett volna, ha nincs Arya.

(#20937) milan1225 válasza [CS]Blade2 (#20934) üzenetére


milan1225
csendes tag

Teljes mértékben egyetértek veled.
Wun-wun videója elég jól összefoglalja a történteket. Dany nem őrült meg, teljesen épp elmével rendelkezik. Tetteit sokkal inkább a düh, bosszú, csalódottság vezérelte. Elveszített maga körül mindent és mindenkit szinte, barátokat, "gyermekeket", szerelmét, célját. Hisz ő maga mondja, h itt nincs számára szeretet, se semmi más. Megmentette az egész kontinenst (sárkányok, makulátlanok nélkül nem kellett volna több mint 5 perc és a holtak átgázoltak volna Deresen és sorra mindenen azután ezek tények), melyekért súlyos árat fizetett (sereg, Viserion,Jorah) és mégis megvető tekintetett kapott csak mindenkitől. Ezt még fokozták árulások, titkok, Missandei, Rhaegal halála.... Ez csupán az én véleményem, de szerintem 10 emberből legalább 5 hasonlóan cselekedett volna. Arya szemszögéből jól láthattuk a borzalmakat, de ne gondoljuk hogy Robert lázadása, vagy éppen a királyok csatája kevésbé volt tragikus. Mikor Stannis Baratheon ostrom alá vette királyvárat Cercei Sansának mesélte éppen mi vár rájuk ha bejutnak a várba. Ez a háború..... bármennyire is szörnyű. Dany hibát követett el ez kétségtelen és minden bizonnyal az életével fog fizetni érte, de nincs itt akkora Pál fordulat mint amit sokan gondolnak, Dany a sors áldozata lett éppen úgy mint ahogy a város...

[ Szerkesztve ]

(#20938) raider21


raider21
aktív tag

A The Bells, azaz Harangok című epizódot 18,4 millió néző látta, felülmúlva az előző, 17,8 milliós rekordot, amit a harmadik epizód állított fel. Talán nem véletlen, hogy mindkét részben folyamatosan öldököltek a szereplők. A szám az HBO-n, az HBO GO és HBO NOW platformokon a sorozatot néző amerikaiak számát tükrözi, de a vasárnap este 9 órás (nálunk hétfő hajnal 3) lineáris premier magában tudott 12,5 millió nézőt, legyűrve ezzel a hetedik évad zárórészének 12,1 milliós számát.
[link]

Trónok harca SPOILEREK: Miért vette le Varys a gyűrűit - Trónok harca - 8. évad

raider21

(#20939) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#20940) Aventador91 válasza LendvaiFeri1 (#20939) üzenetére


Aventador91
őstag

lul

ezekszerint nem halt meg szörszi?

(#20941) LendvaiFeri1 válasza Aventador91 (#20940) üzenetére


LendvaiFeri1
Topikgazda

Több felvétel volt a szpojlerek elkerülése miatt. Valószínűleg ez az egyik.

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#20942) whitezo88 válasza Aventador91 (#20940) üzenetére


whitezo88
nagyúr

The plot armor thickens ahogy a mondás tartja :DDD
de szerintem kampó.
mindegy már csak egy rész. Addig is:

[ Szerkesztve ]

(#20943) csababarca válasza whitezo88 (#20942) üzenetére


csababarca
őstag

még a végén kiderül, hogy nem is a Hegy volt kvázi halhatatlan,hanem Cersei :DDD

A PimpThyMind-os srácokkal egyetértek sok mindenben, főleg a Cersei karakterével kapcsolatos dolgokban. Kiüresítették a karakterét, pedig a legjobban alakító színésznő vitte a dolgot...mondom ezt úgy hogy utálom a karakterét, és örültem hogy meghalt.
De tényleg, eleve ez volt a terve, hogy majd Dany leamortizálja a lakosságot, és ezzel ő csak nyer, és semmi ilyen önelégült reakciója nem volt,mikor tényleg elkezdődött az írtás. furcsa nekem.

kíváncsi vagyok mostmár a végére nagyon.
itt elmélkedtünk, hogy majd a kövi rész határozza meg, hogy Dany tudatos volt vagy őrült, stb.
hát az előzetesből nem úgy tűnik mint akit ez megviselt, mert elég céltudatosan mutatják, ahogy kilép a serege elé.
persze lehet elterelés is ez, ahogy a promokban már sokszor tapasztalhattuk.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#20944) k-adi válasza myckie2 (#20915) üzenetére


k-adi
nagyúr

Én is így voltam az elején, hogy ennyit a részek hosszúságáról, amikor abból nagy részét elviszi a végén a trash talk, az opening, a what happened in the previous episode és marad egy kicsike a történetből is.

Most már örülök, hogy minden rész rövidebb, mint aminek lennie kellene, mert minden percét nézni fájdalom. :N

Azért azt lássuk be, hogy egy sorozat ide jusson, azaz ennyire elkurni.. igazán nagy tehetségnek kell lenni :D

(#20945) k-adi


k-adi
nagyúr

Egy valamit viszont elért a sorozat nálam.

Nem tudom eldönteni, melyik a szánalmasabb:

- Robbanó téglák, cserepek :Y
- Kiforgatott karakterek (kb. az egész castot fel lehetne itt sorolni :( )
- "Halhatatlan" sárkány sosem elfogyó (robbanó?) tűzzel :U
- 2perces biodíszlet Aranykompánia ;]
- Deresben a fehér farkas elküldése simogatás nélkül :O
- NK leölése csalással :B
- Fináléig szaporodó makulátlan és dothraki sereg :F
- sok, pl. 80+ percesnek hazudott epizódok ;)

(#20946) csababarca válasza k-adi (#20945) üzenetére


csababarca
őstag

Még a sárkányos dolgokat ki lehet magyarázni a "mágia" "fantasy" szavakkal.
a többi valid.

plusz nálam még Arya indokolatlan screentime-ja ebben az egész évadban, főleg a 3. és az 5. részben. Ezt nem is tudom mire vélni, mitől több ő mint Sansa, Bran, Jon, akárki.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#20947) k-adi válasza csababarca (#20946) üzenetére


k-adi
nagyúr

Én sem értem mit esznek annyira Arya-n... gyerekes a kinézete, melle sincs, színészi képessége is 0 kb... lefogadom az egyetlen sex jelenetében is dublőr volt

szerk: Dany pusztítását pedig JON szemszögéből is be lehetett volna mutatni, hisz ő is ugyanazokon az utcákon mászkált kb.. szóval ez az indok se állja meg a helyét ary mellett

[ Szerkesztve ]

(#20948) Narxis válasza k-adi (#20947) üzenetére


Narxis
nagyúr

+1

Thanos was right.

(#20949) whitezo88 válasza k-adi (#20947) üzenetére


whitezo88
nagyúr

szexjelenetlen azt a pg13-as sideboobot nem mondanám, amúgy ő volt. De a részben kicsit túltolták. Mint talán korábban írtam is, semmit se érnek a hosszabb részek ha nem történik benne annyi minden... sőt, kevesebb mint az első évadokban.

(#20950) csababarca válasza k-adi (#20947) üzenetére


csababarca
őstag

így van, ezt mondtam én is.
vagy akár Davos, Tyrion, Jon szemszögéből, váltogatva.

ez számomra érthetetlen volt, még akkor is ha arra készítették ezzel fel a nézőket és Aryát, hogy ő öli meg Danyt.

túlzó volt, főleg hogy a harmadik részben is ezt már eljátszották vele, de itt legalább volt értelme.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.