Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz Golden9 #27616 üzenetére
Mivel új vagy még itt, nem veszem magamra. De ha továbbra is ide szeretnél járni, húzz bele jobban, mert ez elég gyönge start a „napi régész” címért. Van egy jó és egy rossz hírem. Ez volt a jóhír. A jóhír pedig az, hogy foglalt vagyok.
(#27578) Siriusb:
„Minket még csak nem is golyóstollal tanítottak írni.”
Ti még a barlang falához csapkodtátok az iszapos uszonyotokat.
(#27582) EmberXY:
„állítólag májusban jött ki 2 millió db”
Szükségem volna 1999995 példányra.
[ Szerkesztve ]
-
Utka
aktív tag
válasz Golden9 #27597 üzenetére
dárkszárkázöm indö klásszrúúm....
épp most néztük. áthaallatszott/láCCott?27615 somogyib ne adj tippeket levedlett telefonoknak
[ Szerkesztve ]
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
somogyib
őstag
válasz Golden9 #27632 üzenetére
Köszönöm a vetítést, de még most sem értem mit akarsz mondani.
Szerintem egy oroszlánnak inkább antilopokról kellene ábrándoznia, nem kecskékről.Ráadásul az ötödik és hatodik képkocka között 6mp-et hagytál, míg a többi között ötöt. Máskor jobban figyelj oda.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
válasz Golden9 #27688 üzenetére
Ezt meg valahogy kiszerkesztettem. :
Szia!
Pedig ott volt, nem hazudok:
Láthatod, hogy milyen fontos számomra az etikett betartása, és a tisztelet megadása mások felé, a tiszteletnél semmi sem fontosabb . Mégegyszer bocsánat, hogy neveletlenek tűntem, és jó szórakozást.
Az előbb említetted, hogy nős vagy. Jó csaj az feleséged? Tudsz róla fürdőruhás képet adni?
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
shifty!
senior tag
válasz Golden9 #27689 üzenetére
A tisztelet jeleként értelmezem, hogy tisztelni terveztél már az elejétől fogva. Függetlenül az orrom bekötöttségétől, vagy annak hiányától, a pikk ász formájú füstön keresztül alig látszódó viszont tiszteletem jeléül fogadd e pár sort.
Ugyanitt, Lemmynek soha nem volt bekötve sem a feje, sem az orra. Cserébe az enyém, ugye.
Fürdőruhába ha most megkérném hogy öltözzön be egy fotó erejéig, két dolog biztossá válna:
1. Sült bolondnak nézne, ehhez mondjuk nem kell sokat módosítani a kapcsolatunk alap konfigurációján, ezzel tisztában volt korábban is, vállalta...
2. Elküldene le****ni a f******t, ezt egyikünk sem szeretné igazán.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
koshmar
addikt
válasz Golden9 #30329 üzenetére
Azt értem, hogy az ugratás után érkezés után közvetlenül odavágták azt, ahogy csak megy a földön, de az ugratást (egy kaszkadőr) csak megcsinálta.. hogy? Egy Harley egy ilyen magasból ugrás után atomjaira redukálódott volna a földet érés pillanatában.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest