Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Golden9 #34195 üzenetére
Hosszú távon de, de az még odébb van.
Plusz kicsit az ország is kérdéses, hogy mediterrán vagy alpesi legyen végül (mediterrán országokkal közel 3 év tapasztalatom van, alpesiekkel kettő... Szerintem ha csak a pénzt nézem mindenképp az utóbbi)
Én lehet hogy sok szempontból Franciaország lenne az igazi megoldás. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
Golden9 #34006 üzenetére
Ezek szerint még jó, hogy szóltam.
*
Bár nekem a megnevezéséből és egyértelmű volt, hiába németül van ( Oké, ha olvastál, akkor csalok, mert jelenleg Ausztriában élek) de ezenfelül a termék képe és eléggé árulkodó, valamint részemről azért az ár is gyanús lett volna.* Bocs ez most gonosz lesz, de Elképzeltem ahogy berakod a két konyhába meg a tyúkól mellé a három gyerek játékot xD
-
-
shifty!
senior tag
válasz
Golden9 #27689 üzenetére
A tisztelet jeleként értelmezem, hogy tisztelni terveztél már az elejétől fogva. Függetlenül az orrom bekötöttségétől, vagy annak hiányától, a pikk ász formájú füstön keresztül alig látszódó viszont tiszteletem jeléül fogadd e pár sort.
Ugyanitt, Lemmynek soha nem volt bekötve sem a feje, sem az orra. Cserébe az enyém, ugye.
Fürdőruhába ha most megkérném hogy öltözzön be egy fotó erejéig, két dolog biztossá válna:
1. Sült bolondnak nézne, ehhez mondjuk nem kell sokat módosítani a kapcsolatunk alap konfigurációján, ezzel tisztában volt korábban is, vállalta...
2. Elküldene le****ni a f******t, ezt egyikünk sem szeretné igazán. -
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #27688 üzenetére
Ezt meg valahogy kiszerkesztettem.
:
Szia!
Pedig ott volt, nem hazudok:
Láthatod, hogy milyen fontos számomra az etikett betartása, és a tisztelet megadása mások felé, a tiszteletnél semmi sem fontosabb
. Mégegyszer bocsánat,
hogy neveletlenek tűntem, és jó szórakozást.
Az előbb említetted, hogy nős vagy. Jó csaj az feleséged? Tudsz róla fürdőruhás képet adni?
-
somogyib
őstag
-
Utka
aktív tag
válasz
Golden9 #27597 üzenetére
dárkszárkázöm indö klásszrúúm....
épp most néztük. áthaallatszott/láCCott?27615 somogyib ne adj tippeket levedlett telefonoknak
-
C. s.
addikt
válasz
Golden9 #27616 üzenetére
Mivel új vagy még itt, nem veszem magamra.
De ha továbbra is ide szeretnél járni, húzz bele jobban, mert ez elég gyönge start a „napi régész” címért.
Van egy jó és egy rossz hírem. Ez volt a jóhír. A jóhír pedig az, hogy foglalt vagyok.
(#27578) Siriusb:
„Minket még csak nem is golyóstollal tanítottak írni.”
Ti még a barlang falához csapkodtátok az iszapos uszonyotokat.
(#27582) EmberXY:
„állítólag májusban jött ki 2 millió db”
Szükségem volna 1999995 példányra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest