- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
totron #42573 üzenetére
1. szempont: A házi készítésű leves bármilyen híreszteléssel szemben NEM áll el, maximum ha lefagyasztod. Pont azért, mert hús, friss zöldségek, zsiradék, stb, stb van benne, főleg nyáron még a hűtőben SEM áll el, max 1 napig. Ha mást tapasztaltál, ott valami hiba van.
Családi összejövetelek után szoktam kapni elvitelre kaját, a leves 1-2 nap múlva már savanyú, főleg a húsleves.2. szempont: Levest nem lehet (nem érdemes) kis mennyiségben főzni, egyszerűen nincs értelme, egymagamra meg felesleges 1-2 adagnál többet főznöm. 3-4++ fős családnál már szempont ez, nálam egyelőre még nem. Egyébként nem eszem minden nap ilyen leveseket, utóbbi pár hétben nem is ettem szerintem.
3. szempont: A zacskós levesek sem tartalmaznak több tartósítószert, mint bármi más dolog, amit napközben eszel, gondolom te a húst is, tejterméket is, kenyérféléket, zöldségeket, de még a fűszereket is házilag termeled... Nézd meg Gyetván Csaba videóját, hogy hogyan készül a zacskós leves, ha az 50 %-át elhiszed, akkor már láthatod, hogy nem olyan borzasztó az.
Nem vitatom, hogy táplálkozástani szempontból a házi leves értékesebb és egészségesebb, de a fenti szempontok miatt nem szoktam levest főzni. Más kajákat igen, mert ha marad, azt másnap elviszem ebédre, vagy fagyasztok le belőle.
"lehet enni X idő múlva"
Ez kb mindenre igaz, nem értem az érv lényegét.
Remélem sikerült választ kapnod minden kérdésre, ha nem, akkor jelezd a szakszervezetnek.
-
EmberXY
veterán
válasz
totron #41162 üzenetére
"Enélkül viszonylag nehéz eleve elkezdeni építeni is egy ilyet."
Szerintem ott van a probléma, hogy miután van egy elképzelés, hogy miről is akar szólni egy csatorna, később a nézettség növelése érdekében egyre több célcsoportot is meg akar szólítani, és így elindul a trash irányába, ezzel (nálam legalábbis) elveszti a hitelét. Aztán pedig ha már nagy az az említett mellény, akkor általában kiderül, hogy nincs benne alázat a közönsége iránt, csak egy bevételi forrásnak tekinti a közönséget.
-
RandomName
senior tag
válasz
totron #41162 üzenetére
Nem igazán tudok, de próbálok.
Nem tudom mennyire mérvadó, de jelenleg vasárnap este van, és egy Nessaj Discord csatornán van online:
1 Community manager
1 Twitch moderator
2 Discord moderátor
135 twitch fizetős feliratkozó
kb 3000 nem fizetős feliratkozóUgyanez a WeAreTheVR esetében:
2 VR tag Jani + Bazsi
4 Discord mod
10 Discord csatornát előfizetéssel (NITRO) támogató
122 YT csatlakozásért, és exkluzív tartalmakért fizető tag
276 Twitch fizetős feliratkozó
40 valami egyedi rangú
kb 8000nem fizetős feliratkozó.
Ezek most online ott vannak, ezt úgy képzeld el, mint a facebookot.... Csinál valamit a gépén, és a háttérben fut a Discord, mint amikor a telefonod mutatja másoknak, hogy elérhető vagy Facebookon. Kis különbség, hogy itt be tudod állítani a téged érdeklő témákban érkező új hsz-ről az értesítést, és lehet rá válaszolni. Tehát mintha a PH-t nem kellene megnyitni, mert feldobná a telefonodon az általad érdekesnek ítélt topic értesítéseit...
És ezek csak egyszerű gaming csatornák. Akik jobban tolják az influence-t, vagy külföldön felkapottabbak, azok ehhez képest szorzóval dolgoznak. -
idegen lény
addikt
válasz
totron #41162 üzenetére
"Túltolni sem lehet a végtelenségig"
De lehet: 24 ÓRA EGY LIFTBEN?!! - YouTube -
EmberXY
veterán
válasz
totron #41129 üzenetére
"Én már csak elvből sem kommentelek ilyen ingyen élő szar alá"
Én meg már elvből nem kommentelek kb sehova (a ph talán az egyik kivétel), mert az égvilágon semmi értelme. Észérveket ütköztetni egy tömegposzt alatt lehetetlen, mert kb amikor körvonalazódik az első érv-ellenérv páros, akkor mindkettő köré olyan kommentwar kerekedik, hogy a 10. komment után már minden gondolatot újra kell kezdeni, mert senki nem tud annyit visszaolvasni. Ugyanaz az 1-2 gondolat mélységű szájkarate megy akár több száz kommenten keresztül, megfűszerezve persze az anyázásással, meg az igénytelenséggel, meg a tetszik/nem tetszik kommentekkel, vagyis szeméttel. A végén mindig ugyanaz jön ki: elb*sztam X időt az életemből feleslegesen. Akit nem lehet meggyőzni, azt nem is kell, az rohadjon meg úgy ahogy van, nekem ez a véleményem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
totron #41129 üzenetére
Ami a Fannit illeti nem rúgnám ki az ágyamból, de értékei itt ki is merülnek. Simán megvezeti a nézőit (legalábbis ebben a videóban, de csak ezt az egyet néztem meg tőle), akik a 10-12 éves korosztályból kerülnek ki, és még büszke is arra amit csinál.
A nyugdíjjasokkal kapcsolatban meg igazad van, nem nagyon tudnak már különbséget tenni dolgok között az új világ szabályai szerint. Sajnálom és megértem valahol, hisz egy mondjuk 1940-50-es években született embernek már hatalmasat változott a világ gyerekkorához képest. -
KROK640
nagyúr
válasz
totron #34995 üzenetére
Tavaly még ő akart szólni, hogy vágjam ki a meggyfámat. Ha megteszem, akkor most a másik szomszédnak sokkal nagyobb lett volna a kárja. (nekem meg a meggyfa nem mert már nincs, de ugye nem ez volt a cél)
Mindenesetre igyekszem vele békésen megállapodni, de azért arra is fel kell hívjam a figyelmét, hogyha vissza is állítja a kerítést, akkor is rövidebb leszek két meggyfával
szóval még bedobhatna valamit az alkualapba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest