Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #1925 üzenetére
Többek között még az Aranyember-rel (Jókai) is volt egy nagyon jó sztori, ugyebár elemeztük órán a "művet", én nem jegyzeteltem túl sokat...
Később aztán valaki el akarta kérni tőlem egy másik évfolyamból az elemzést, mert a mi tanárunk volt a legjobb mindenki szerint, ezért szerették az ő általa leadott anyagokat megtanulni... A füzetemben a teljes műelemzés ennyi volt: "Tímár Mihály összetett jellem.", és egy fél oldal kihagyva, hátha még hallok a dologról később...
Nem értem, hogy miért, de nem tőlem kérték el a jegyzetet...
Abban az időben még nem annyira voltak elterjedve a kamerás meg az okos telefonok, ezért lényegesen kevesebb jó pillanat volt megörökítve, ha ma történne, akkor biztosan felvennék páran az ilyesmit, de akkor ez egyáltalán nem volt jellemző, csak azok tudnak róla, akik látták...
Az egy ilyen korszak volt, az elején még kazettás walkman-nel járkáltunk...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest