- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Üdv.
Trine2 GM DLC
Egy fórumtárs vásárolta tőlem. Aktiválta az alapjáték mellé. Viszont nem talál semmit az új DLC-ből.
Hogy, hol érhető el az új tartalom?Előre is köszönöm.
Üdv.
CB -
Jakesz
addikt
Én a múltkori 75%-os leárazásnál vettem meg a DLC-t, de valami kegyetlen jó lett. A DLC elnevezés inkább gúny rá nézve, sokkal inkább a régi idők igazi kiegészítőire hajaz. Majdnem olyan hosszú mint az alapjáték, sok új ellenfél, képesség és újszerű fejtörők, melyek egyébként több gondolkodást igényelnek, mint az alapjátékban levők.
-
mad1
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Most mar tutira elmegyek spanhoz.Annyira bejovos ez a jatek,hogy fuggoseget okoz..
Az elso resz kozel sem volt ilyen jo sztem. -
mad1
veterán
Nah a havas palyaig nagynehezen atverekedtem magam...Az elso szinhelyen,orkok verik az ajtot,de sehogysem akar kinyilni.valaki tudja esetleg hogyan tovabb??" icewarden keep"
-
Jakesz
addikt
-
mad1
veterán
-
albert8
veterán

A 2009 júliusában megjelent, és igencsak szép sikereket elért logikai-fizikai platformjáték folytatása túl sok meglepetést nem tartogat: visszakapjuk a jól ismert triót, azaz ismét Zoya, a tolvajlány, Amadeus, a mágus és Pontius a lovag bőrébe bújhatunk, hogy új helyszínen (konkrétan egy elátkozott erdőben) és újabb képességekkel leküzdjük a jóval keményebb akadályokat, és rájöjjünk a sokkal csavarosabb feladványok nyitjára. Maradt tehát a mechanizmus és a karakterfejlesztés is, no meg a látványos grafika, ami az elődöt is az egyik legszebb platformcímmé avanzsálta. Ám egy nagy újdonság mégiscsak van, és az nem más, mint az online kooperatív mód – bizony, immár nem kell egy gép előtt szoronganunk (bár lehetőségünk van), ha egyszerre akarjuk irányítani a három hőst, ami az előd esetében is egy egészen újfajta játékélményt kínált. A játékot a Frozenbyte fejlesztette és adta ki, PC/Mac, Linux, PlayStation Network, Xbox Live és Wii U-ra.
2012 szeptemberében pedig új kalandokkal bővült a játék. Egy új DLC jelent meg, melynek neve Goblin menace. A hősök ugyan úgy Zoya, Amadeus és Pontius. 6 pályát tartalmaz és 6 új képességet, melyeket a multiplayerben és a single playerben is ugyan úgy elérhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ma mar tolom amig tudom.

csak nem tudok updatelni sajna.