- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Üdv.
Trine2 GM DLC
Egy fórumtárs vásárolta tőlem. Aktiválta az alapjáték mellé. Viszont nem talál semmit az új DLC-ből.
Hogy, hol érhető el az új tartalom?Előre is köszönöm.
Üdv.
CB -
Jakesz
addikt
Én a múltkori 75%-os leárazásnál vettem meg a DLC-t, de valami kegyetlen jó lett. A DLC elnevezés inkább gúny rá nézve, sokkal inkább a régi idők igazi kiegészítőire hajaz. Majdnem olyan hosszú mint az alapjáték, sok új ellenfél, képesség és újszerű fejtörők, melyek egyébként több gondolkodást igényelnek, mint az alapjátékban levők.
-
mad1
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Most mar tutira elmegyek spanhoz.Annyira bejovos ez a jatek,hogy fuggoseget okoz..
Az elso resz kozel sem volt ilyen jo sztem. -
mad1
veterán
Nah a havas palyaig nagynehezen atverekedtem magam...Az elso szinhelyen,orkok verik az ajtot,de sehogysem akar kinyilni.valaki tudja esetleg hogyan tovabb??" icewarden keep"
-
Jakesz
addikt
-
mad1
veterán
-
albert8
veterán

A 2009 júliusában megjelent, és igencsak szép sikereket elért logikai-fizikai platformjáték folytatása túl sok meglepetést nem tartogat: visszakapjuk a jól ismert triót, azaz ismét Zoya, a tolvajlány, Amadeus, a mágus és Pontius a lovag bőrébe bújhatunk, hogy új helyszínen (konkrétan egy elátkozott erdőben) és újabb képességekkel leküzdjük a jóval keményebb akadályokat, és rájöjjünk a sokkal csavarosabb feladványok nyitjára. Maradt tehát a mechanizmus és a karakterfejlesztés is, no meg a látványos grafika, ami az elődöt is az egyik legszebb platformcímmé avanzsálta. Ám egy nagy újdonság mégiscsak van, és az nem más, mint az online kooperatív mód – bizony, immár nem kell egy gép előtt szoronganunk (bár lehetőségünk van), ha egyszerre akarjuk irányítani a három hőst, ami az előd esetében is egy egészen újfajta játékélményt kínált. A játékot a Frozenbyte fejlesztette és adta ki, PC/Mac, Linux, PlayStation Network, Xbox Live és Wii U-ra.
2012 szeptemberében pedig új kalandokkal bővült a játék. Egy új DLC jelent meg, melynek neve Goblin menace. A hősök ugyan úgy Zoya, Amadeus és Pontius. 6 pályát tartalmaz és 6 új képességet, melyeket a multiplayerben és a single playerben is ugyan úgy elérhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ma mar tolom amig tudom.

csak nem tudok updatelni sajna.