Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Üdv.
Trine2 GM DLC
Egy fórumtárs vásárolta tőlem. Aktiválta az alapjáték mellé. Viszont nem talál semmit az új DLC-ből.
Hogy, hol érhető el az új tartalom?Előre is köszönöm.
Üdv.
CB -
Jakesz
addikt
Én a múltkori 75%-os leárazásnál vettem meg a DLC-t, de valami kegyetlen jó lett. A DLC elnevezés inkább gúny rá nézve, sokkal inkább a régi idők igazi kiegészítőire hajaz. Majdnem olyan hosszú mint az alapjáték, sok új ellenfél, képesség és újszerű fejtörők, melyek egyébként több gondolkodást igényelnek, mint az alapjátékban levők.
-
mad1
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Most mar tutira elmegyek spanhoz.Annyira bejovos ez a jatek,hogy fuggoseget okoz..
Az elso resz kozel sem volt ilyen jo sztem. -
mad1
veterán
Nah a havas palyaig nagynehezen atverekedtem magam...Az elso szinhelyen,orkok verik az ajtot,de sehogysem akar kinyilni.valaki tudja esetleg hogyan tovabb??" icewarden keep"
-
Jakesz
addikt
-
mad1
veterán
-
albert8
veterán

A 2009 júliusában megjelent, és igencsak szép sikereket elért logikai-fizikai platformjáték folytatása túl sok meglepetést nem tartogat: visszakapjuk a jól ismert triót, azaz ismét Zoya, a tolvajlány, Amadeus, a mágus és Pontius a lovag bőrébe bújhatunk, hogy új helyszínen (konkrétan egy elátkozott erdőben) és újabb képességekkel leküzdjük a jóval keményebb akadályokat, és rájöjjünk a sokkal csavarosabb feladványok nyitjára. Maradt tehát a mechanizmus és a karakterfejlesztés is, no meg a látványos grafika, ami az elődöt is az egyik legszebb platformcímmé avanzsálta. Ám egy nagy újdonság mégiscsak van, és az nem más, mint az online kooperatív mód – bizony, immár nem kell egy gép előtt szoronganunk (bár lehetőségünk van), ha egyszerre akarjuk irányítani a három hőst, ami az előd esetében is egy egészen újfajta játékélményt kínált. A játékot a Frozenbyte fejlesztette és adta ki, PC/Mac, Linux, PlayStation Network, Xbox Live és Wii U-ra.
2012 szeptemberében pedig új kalandokkal bővült a játék. Egy új DLC jelent meg, melynek neve Goblin menace. A hősök ugyan úgy Zoya, Amadeus és Pontius. 6 pályát tartalmaz és 6 új képességet, melyeket a multiplayerben és a single playerben is ugyan úgy elérhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák

- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal topik
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- Sony PlayStation DualSense Marathon Limited Edtition
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ma mar tolom amig tudom.

csak nem tudok updatelni sajna.