- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Én személyesen is ismerem de ott nagyjából tud beszélni.

-
KilgoreTrout
senior tag
Hát, ha nem eredeti a játék, akkor bizony előfordulnak ilyenek...
Ha már képes voltál letorrentezni, akkor keresd is meg a megoldást. (vagy legalább a hozzá tartozó nfo-t olvasd el.Egyébként meg nem ártana bejárni nyelvtanórákra, mert ha előben is így beszélsz, nem hinném hogy sokan értenék mit is próbálsz mondani.
-
vtomi
tag
Na akkor most én kérek egy kis segítséget!!

Felraktam a játékot és benne volt a demon tools ba a meghajtó.......
Elindítom a játékot és aszt írja hogy rakd be daemon tollsal az 1cd a daemonba az 1cd volt benne.....
Többször is próbáltam de semmi ilyenkor mivan?
SEGÍTSETEK!!!
nagyon akarok már játszani vele!!!
-
vtomi
tag
Én már pro vagyok a játékban!
Ha van valakinek kérdése én tudok rá válaszolni!!
-
vtomi
tag
Sziasztok.
Nagyon jó a játék!
Már kipróbáltam a gold változatot is csak abban külömbözik hogy benne van Ausztrália is. -
Romeo23
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a játék képek alapján! Megvan az angol verzió, de nem bírom elindítani. Feltettem patch-eket hozzá, sőt a win-t is újratelepítettem miatta. Sajnos sikertelen. Nem indul el nálam. Csak csörög egyet a winyó, aztán semmi se történik.
Valakinek volt ilyen? Tudom hogy ezer oka lehet, de hátha valaki tud mondani erre valamit!
[Szerkesztve] -
Davids
csendes tag
Skacok!!
Nagyon teccik ez kis game csak sajnos nem jutok 1 röl a 2 re vele.Nekem a magyar verzio van meg de nem tudok vele elindulni.
Elinditom a kampányt vadnyugat meg minden de nem tudok menetrendet kreálni mert azt irja h célutvonal nincs vagy még készül,holott már megvan az ut.Egyszerüen nem vágom.Tudnátok valami magyar leírást vagy segitséget küldeni mailben?A honlapon láttam hogy van ilyen angol kivitelben de magyarban létezik-e?
Elöre is köszi

-
zoland
csendes tag
Na kukk!
A jelzők használatánál bizony gondok vannak. Ha az állomáson áll a vonat, csak az állomáshoz rendelt (és eltávolíthatatlan) jelző áll ''tilosra'' így arról a vágányról nem mehet másik vonat vele szembe (ez helyes). Ám ha van egy oda csatlakozó másik vágány (váltón át), akkor onnan bármi odakúszhat, szépen szembe áll és már kezdhted elölről telepíteni valamelyik szerelvényt. Macerás, nem? Ha nem voltam elég világos, tudok képet is küldeni.
Egyébként tényleg király a progi, ezért is zrikál annyira ez a hiba. Jelzők nélkül meg .... szóval az nem az igazi (ha már vannak jelzők).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem a csúcs (nálam) a Rail Road Tycoon. Persze a háromban az a grafika, amikor 83 fokos szögben húznak fel a vonatok a hídra, majd ugranak egyet, na az a csúcs. Hiába semmi sem tökéletes ((csak én), majdnem).
[Szerkesztve] -
Somydemy
senior tag
megjelent az új kiadása, ..
Király.
-
zoland
csendes tag
válasz
ThaGreatest
üzenetére
Nagyon leállt a téma, pedig lenne mit panaszkodnom.

-
ThaGreatest
csendes tag
Up valaki segítsen!

-
ThaGreatest
csendes tag
valaki?
-
ThaGreatest
csendes tag
Köszi, mégegy kérdés...Az endless játékban van valami korlátozás pályaudvarok számára? Sajna nem tok több pályaudvart építeni!

-
Paljoz
csendes tag
válasz
ThaGreatest
üzenetére
Azt hiszem, hogy már ezt valaki, de leirom!
Lerakod az állomásokat és összekötöd! És ezután elindul a sinépités!
Különben ez nekem se tetszik, hogy össze kell mindent kötni, még a személy-, teherszállítást is!
[Szerkesztve] -
ThaGreatest
csendes tag
Hella! Üdv Mindenkinek, az a gáz h még nem jöttem rá arra h hogyan tudnék még több railway station -t építeni........ az elsőt engedi, a másodikat már nem!
Fogadjunk h valami egyszerű és én vagyok béna! -
corm
senior tag
Srácok, ez a játék nem 3-4 éve volt demó állapotban? legalábbis én akkor játszottam egy ugyanilyen nevű, ugyanilyen készítőjű játékkal ami egy gamestar cd-n volt. Mi tartott akkor ennyi ideig?
-
zoland
csendes tag
Érdekel valakit még ez a progi? Mert egy hónapja nincs hozzászólás.
-
-
-
BRobi
csendes tag
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni?
Csak azt szeretném kérdezni, hogy mit csinálok/csináltam rosszul, ha nem tudok lerakni két vasútállomást? Az elsőt le engedi rakni, a másodikat már nem. Hiába klikkelek a zöld pipára.
Mindenféle segítségért előre is:
KÖSZI!!!!
Hali. -
MartinIsti
csendes tag
Sziasztok!
Én még az ''ősidőkben'' kezdtem a tycoonozást az első, eredeti Railroad Tycoonal. Aztán jött a Transport Tycoon, ami szintén zseniális volt, azóta meg nagy csönd. A Traffic Giant meg hasonlók valahogy nem adták nekem a kívánt hangulatot.
És amikor felfedeztem kb. fél évvel ezelőtt, hogy készül a Transport Giant!
Most hogy nemrég megjelent, nagyon szeretném megszerezni. Nem tudna valaki segíteni ebben? (javarészt a fővárosban vagyok, de sokszor előfordulok Pécsen is) Utazás nem nagy gond, mert vasúton ingyen teszem
-
OtheriS
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki a Tranport Gianthoz Magyarítást??

-
bluntao
csendes tag
Na akkor megválaszolnám a kérdésem.
Hidat (próbálkozásaim szerint) csak párhuzamos folyószakaszra
építhetünk, azt is úgy, hogy a híd pillérei(a lejtős szakasza) mindkét
oldalon még a földön álljon.
Elég sokat szívtam vele, míg rájöttem.
Na, jó szállítgatást mindenkinek! -
bluntao
csendes tag
Szevasztok!
Nekem lenne egy kérdésem.
Tudja-e valaki a módját, hogy hogyan építsünk HIDAT?
Én még sajna nem jöttem rá, és most elengedhetetlen
lenne a küldetéshez a dolog.
Köszi
[Szerkesztve] -
honor
csendes tag
Helló!
Egyszerűen nem tudok kanyart csinálni a vasútnál. Csak egy irányba néző kanyar van. Hogy lehet csinálni?
-
joe04
csendes tag
szerimtem nagyon jó játék
főleg ha van egy vagy több ellenfeled.
tud valaki magyarítást a játékhoz?
aki tud küldje a joe04@pofa.be - re -
Beast_
tag
Természetesen nem szeszélyes, csak oda kell figyelni mikor bővíti mikor nem és rájösz a szisztémára.
Szóval, csak akkor tudod bővíteni ha az állomás mellet a nem az álllomás épület melletti oldalon van még hely, akkor oda betesz +1 peront.
A lényeg hogy az álomás épület felöli oldalt tedd mindíg a gyár fele, a másik meg legyen szabad és akkor lehet bővíteni.
A Railroad 3 ról annyit hogy a 2 után mi más lehett volna kitalálni újatt mint a 3D motort, és ez igen jól sikerült, mindenfelé mozgatható kamera teljes szabadság.
Egy igazi terepasztalon te nem nézelődsz minden felöl? -
Beast_
tag
Azthiszem a 4. ikon fentről az ''addon'' azaz amikor a már meglévő állomásokat tudod fejleszteni, ott kiválasztod értelem szerint a szállítási nemet és a bejövő kis ikosoron rögtön az első, egy zöldes + jel a pálya hozzáadása.
Grafikára nem tudom hogy vagytok vele, de láttátok már a Railroad Tycoon -3 at?
Ahhoz képest ez porpiszok grafikai szinten! -
Sherman
tag
Nézd meg a honlapját:Bővebben: link vagy egy rövid magyar leírást: Bővebben: link. Vki tudja a megoldást a kérdésemre #1?
-
joe69
senior tag
valami altalanos leirast adnatok hogy mirol szol a game?
-
mormota
senior tag
ez kell nekem!!...
odavoltam a transport tycoon-ért
és ezért már első screenshotra oda voltam -
Sherman
tag
Üdvözlök minden Tycoon rajongót. Megjelent nemrég a Transport Giant, ide lehet írni a hozzászólásokat. Nekem rögtön lenne egy kérdésem. Hogyan lehet több sínnel rendelkező vasútállomást építeni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valakinek volt ilyen? Tudom hogy ezer oka lehet, de hátha valaki tud mondani erre valamit!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

odavoltam a transport tycoon-ért