Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gedikart
aktív tag
Ez a "megfogja a rendszer" maximum utalásnál lehet így? Arra gondolok, hogy külföldön ha fizetek a kártyával terminálon, akkor ott nem lehet ilyen probléma, mivel adott bank_terminál-VISA közötti hitelesítés van csak, nem?
-
gedikart
aktív tag
Wise-nál hol találok valami kondíciós lista félét? Ahol pl írják a havi díjmentes kp felvétel összegét, darabszámát?
-
gedikart
aktív tag
Tegnap este utaltam IBAN számlára külföldre:
"Létrehoztad az utalást; A(z) HUF számládat használtad; Kifizettük a(z) EUR utalásodat; Az utalást teljesítettük".
Ebből még csak annyit látok hogy elküldve. Hogy effektíve mikor érkezett meg egy adott utalás azt látom valahol Wise-on belül? -
gedikart
aktív tag
Kártya postázási ideje általában annyi, mint amit előre jelez? (1-én regisztráltam/rendeltem, 13-ára tippeli az oldal a megérkezést).
-
-
gedikart
aktív tag
Tegnap regisztráltam. Ennél a résznél, mire vonatkozik alaul a befejeződött a hitelesítés (felül a státusz mást mutat)?
-
gedikart
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Nincs még accountom, de a kalkulátor szerint, ha "ulcsó utalást" választok, vagy ha "pénznemek közötti váltást", ez mindkét esetben ugyanaz a költség, és jóval olcsóbb, mintha
"gyors utalást" - ez a bankkártyás.
Vagy másra értetted, hogy "összes költség közül ez lesz a legnagyobb"? -
gedikart
aktív tag
Üdv. Három kérdésem lenne.
A Wise általi magyar számlaszámot miként kezelik a hazai bankok? Arra gondolok, hogy hazai bankomból ingyen utalok "bankon belül és bankon kívül" is Ft-ot. Wise HUF számla ebben az esetben jelentene árban differenciát?
Mennyi idő alatt érkezik meg a Forint HU bankszámláról Wise HUF számlámra? Ezt követően, ha pls Eur-ra váltanám, az gondolom azonnal megtörténik.
Ha ezt követően Magyar Államkincstárnál euro állampapírt vásárolok Wise kártyával, az díjmentes lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest