Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Revolut nálam több szempontból is offos, nincs PC-s változat csak telefonos applikáció, plusz ami mismásolás megy a pénzügyi beszámolókkal az alapján én nem bízok benne. Meg már egy ideje belenyúltak a kriptóba is, ami amikor utánanéztem megint ilyen ügyeskedésnek tűnt.
Nagyobb pénzt mondjuk se Wiseon se Revoluton nem tartanék, csak átváltásra használtam eddig is és egyből tovább küld.
-
paatrick
őstag
Vagy 1,5 éve utalok oda havonta. Mindig volt a wire utalásnak vagyis pontosabban a fogadásának költsége, ~4 dollár. Szóval ebben semmi nem változott azért nem volt a tájékoztatóban.
De vagy 3-4 hónapja emeltek a váltási díjon, és így szinte már ott vagyok mintha a sima magyar bankomnak utalom a dollárt és az leváltja, és úgy még hamarabb is megjön a pénz.

-
paatrick
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Egyedül wire opcióm van, így nem tudok mást választani

(nagyon örülök hogy az EU vagy magyar kormány mindig kitalál valami új baromságot amire az amerikaiak annyit mondanak hogy ok akkor oldd meg megadnak
) -
paatrick
őstag
Sziasztok,
ha minden igaz jó helyen vagyok
USA-ból utalok ki USA dollárt, ez ma úgy nézett ki hogy a havi 1 ingyenes utalásból valahol elveszett 12 dollár(nyilván a levelező bank), majd a K&H leváltotta 304 forinton
így kb 10 ezerrel kevesebb forintom lett.
Szóval ezt szeretném kiváltani. Egy nagyon fontos dolog van, hogy saját egyedi bankszámlaszámot kapjak, ha jól olvastam Revoluton ilyen gyűjtőszámla van, így az biztos nem jó. Wise-on egyedit adnak?Röviden: USD-t kapok amerikai banktól, amit szeretnék a legkevesebb díj ellenében átváltani és utalni magyar HUF számlára.
Erre jó a Wise ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
USA-ból utalok ki USA dollárt, ez ma úgy nézett ki hogy a havi 1 ingyenes utalásból valahol elveszett 12 dollár(nyilván a levelező bank), majd a K&H leváltotta 304 forinton