Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axlfsi

veterán

válasz #33802016 #8429 üzenetére

NEM megoldas a Revolut sem. En egy evvel ezelott pont egy ilyen helyzet miatt veszitettem el a tobb eves Revolut accomat; ott nem csak, hogy visszautasitottak a topupot, hanem szo szerint becsuktak a fiokomat (Revo topikban anno irtam reszletesen az esetrol, napokig kommunikaltam veluk, valamilyen felsovezetoi szintre is eszkalaltak mar, de nem sokat ert).

Azota Wise-t hasznalok, de itt is csak addig fog mukodni, amig nem futok bele egy ilyen szopoagba, mint a kollega is... Emiatt viszont nem fogok egy kulon, sajat bankszamlat nyitni, ha mi IGY elunk (oldschool, boomer? idc!), mar pedig, hogy 1995 ota kozos konyhan vagyunk, mert egy csalad es van is nevre szolo bankkartyam, de a bankszamla nyilvan csak egy nevre szolhat.

Mindenesetre nevetseges szerintem, hogy 2024-ben nem tudjak megerteni es elfogadni a rengeteg igazolo dokumentaciot (Revos historia alkalmaval meg kozos videot is keszitettem a felesegemmel, amit atkuldtem nekik, ahol verbalisan lekommunkaltuk nekik a helyzetet - mindhiaba).

Új hozzászólás Aktív témák