Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thmsk
csendes tag
Sziasztok! Óriási dilemmába vagyok és szeretnék segítséget kérni.
Kint dolgozom Ausztriába és szeretnék egy deviza számlát nyitni.
Magyarországon a K&H-nal vagyok így gondoltam ott nyitnék de novemberben fogok haza menni és őszinte leszek, akármennyire is nincs gondom a K&H-val, valamiért úgy érzem, hogy nem akarom magyar banknál tartani az eurós fizetésem.
A problémám meg az is, hogy csak személyesen tudnék ott deviza számlát nyitni így ez eleve kilőve.
Gyors megoldás kell és emiatt gondoltam a Wise-ra mert azonnal megtudom csinálni az eurós számlám és nincs tökölés.
Németül keveset tudok így az itteni bankok kilőve.
Mostanában nagyon sok meleget és hideget is olvastam de több volt a hideg és emiatt egy kicsit félek mert mégis csak a fizetésekről van szó.
Amire használnám:
Wise-ra utaltatnám a fizetésem és a kártyával fizetnek gyakorlatilag mindent.
Utalni keveset fogok, inkább neten fizetnek vele és nyilván a boltokban kártyával.
Havonta egy egyszeri utalások lenne jobb esetben, maximum 500 euró.
Levenni pénzt apránként vennék le kizárólag a limit miatt vagy egybe átutalnám a magyar számlámra és otthon levenném.
Az alábbi kérdésekre szeretnék választ kapni:
Szerintetek jó ötlet-e Wise-ra utaltatni a fizetésem?
Több ezer euró lesz majd a számlámon, érdemes 3000 eurós "adóztatás" miatt itt tárolnom a pénzem? Erre van-e valami javaslatok amivel csökkenthetném a költségem?
Mennyire biztonságos?
Mit tapasztaltak, mi a hátránya?
Ha bármi probléma adódik, mennyire van toppon az ügyfélszolgálat, mennyire segítőkészek?
Egyenlőre csak ennyi kérdésem lenne.
Köszönöm előre is azoknak akik segítenek a döntésem meghozatalában!
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest