Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thmsk

csendes tag

Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget, végül a Wise mellett döntöttem!

Már meg kaptam rá a fizetésemet is és minden flottul, gyorsan megy.

Egyeblőre nagy megelégedéssel használom! :)

• thmsk

csendes tag

Sziasztok! Óriási dilemmába vagyok és szeretnék segítséget kérni.

Kint dolgozom Ausztriába és szeretnék egy deviza számlát nyitni.

Magyarországon a K&H-nal vagyok így gondoltam ott nyitnék de novemberben fogok haza menni és őszinte leszek, akármennyire is nincs gondom a K&H-val, valamiért úgy érzem, hogy nem akarom magyar banknál tartani az eurós fizetésem.

A problémám meg az is, hogy csak személyesen tudnék ott deviza számlát nyitni így ez eleve kilőve.

Gyors megoldás kell és emiatt gondoltam a Wise-ra mert azonnal megtudom csinálni az eurós számlám és nincs tökölés.

Németül keveset tudok így az itteni bankok kilőve.

Mostanában nagyon sok meleget és hideget is olvastam de több volt a hideg és emiatt egy kicsit félek mert mégis csak a fizetésekről van szó.

Amire használnám:

Wise-ra utaltatnám a fizetésem és a kártyával fizetnek gyakorlatilag mindent.

Utalni keveset fogok, inkább neten fizetnek vele és nyilván a boltokban kártyával.

Havonta egy egyszeri utalások lenne jobb esetben, maximum 500 euró.

Levenni pénzt apránként vennék le kizárólag a limit miatt vagy egybe átutalnám a magyar számlámra és otthon levenném.

Az alábbi kérdésekre szeretnék választ kapni:

Szerintetek jó ötlet-e Wise-ra utaltatni a fizetésem?

Több ezer euró lesz majd a számlámon, érdemes 3000 eurós "adóztatás" miatt itt tárolnom a pénzem? Erre van-e valami javaslatok amivel csökkenthetném a költségem?

Mennyire biztonságos?

Mit tapasztaltak, mi a hátránya?

Ha bármi probléma adódik, mennyire van toppon az ügyfélszolgálat, mennyire segítőkészek?

Egyenlőre csak ennyi kérdésem lenne.

Köszönöm előre is azoknak akik segítenek a döntésem meghozatalában!

Új hozzászólás Aktív témák