- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Szerintem is legalább offba kellett volna tenni és az egész reklámszerű, főleg a feltehetőleg saját promó kóddal. Az egy dolog, hogy saját blogon/app store-play store véleményekben ott van alul a promó kód, de ezt itt ilyen formában nem túl jó megoldás, max odaírhatta volna, hogy priviben elküldi a kódot, annak, aki kéri és az már okés lenne szerintem.
Általánosságban mindenkinek:
Én nem igazán értem, hogy ez mitől jobb, mint a TW/Revolut, hiszen azok is közép árfolyamon váltanak és nem látok különbséget, hogy feltöltöd a magyar kártyádról a TW-t pl. és a TW-s kártyával fizetek(kivéve azt a 10-50 Ft-os díjat), akkor az is a lehető legolcsóbban fog váltani, felhasználva a maradékot adott zseben. Biztos azért nem értem, mert nem szoktam napi szinten használni a kártyát és nincs olyan promóció a bankomnál, hogy havi x darab kártyahasználatnak teljesülnie kellene a csomagban.Mindenesetre, biztos fogunk még ezzel a céggel találkozni, most úgy is "fintech" forradalom van és gombamódra szaporodnak a cégek, így érdemes lenne topikot nyitni annak is(ha lesz rá igény) és a hozzászólása, promó nélkül, mehetne #1 hsznek, mert magyar nyelvű ismertetőnek jó. Topikot még sosem nyitottam, mindig csak terveztem(adós vagyok egy router topikjával), így ezt valami tapasztaltabbra bíznám, a promó kódot, pedig egy illetékes vizsgálja felül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest