Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
Jók a megérzéseid.
Az első szám Paul Oakenfold - Live from Home Sydney Australia Radio 1 Essential Mix 17-01-1999 szettjéből lehet ismerős.
Én 2010 óta nem is követem a "trance" vonalat. Ferry Corsten 2010-es Coke Club-i mixének dalait, élőben nagyon király volt otthon már nem bírtam hallgatni, annyira egy kaptafára készültek.
A trance 1998-2002 között volt a csúcson, utána fokozatosan leépült.
+ Felraktam a tracklist-et a videóhoz. Ha érdekel valakit, töltök fel még ilyet, ha nem, lehet akkor is.
-
tutuhawer
őstag
örülök, ha bejött
Amin röhögni szoktam, hogy van videó ,ami 240-es minőségű, kicsit recseg is talán, pl van egy kedvenc dj valium - Go right for és még így királyabb kis túlzással, mintha HD lenne. Kazettára vettünk fel is tesómmal szemcsés klipeket a TV-ből , meg a rádióból is kazira, volt szám, aminek a címét évek után tudtam csak meg... benne is a listában azóta
-
tutuhawer
őstag
Szasz
Én is csak bele-belehallgatok, de hát... passzolom.
A klasszikusokat szedem össze magam is lejátszási listába a youtube-on. Egy kis trance energy, egy kis paul van dyk set meg néhány VIVA-felvétel Daisy Dee-vel még amikor ő vezette a műsort...
Ide szedegetem össze nap mint nap
http://www.youtube.com/user/tutuhawer/featuredHey
-
Balinov
titán
Hamár Essential, egyszer melóhelyen 5-10kbyte-os letöltési sebességgel még a múlt évezredben sikerült leszednem egy 2:40 körüli PVD Live szettet..BBC Radio1 Essential Mix volt...na ilyen jó kis Essential Mixeket jó minőségben honnét lehetne...hiányzik Pete Tong hangja...
volt NewYear's eve from Sydney beach live is,az is atomjó volt...Oakenfold már akkor is nagyon tudott...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest