Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
hi!
Traktor 3.3ról lenne néhány kérdésem:
Egy Audigy1-es hangkarim van, 4.1re állítottam és 5.1es hangfalam van (ez lényegtelen). A program ASIO módban 10ms-es latencyvel tökéletesen megy, nem pattog.
Leteszteltem, hogy a hangkártya mely csatornája szól a kimeneteken a különböző álllásokban:
kimenet --- 4.1 állásban--- 5.1 állásban
fekete --- rear L/R (és rear center) --- rear L/R (és rear center)
zöld --- front L/R --- front L/R
narancs ---nincs ---front C/subTehát ha én pl. 4.1be állítom a hangkártyát, a monitort beállítom a rear L/R (5. és 6.) csatornákra és a feketébe dugom a fülest, valamint a masternek beállítom a front L/R-t (3. és 4.) és a zöldbe bedugom a hangfalaimat, akkor a masternek a hangfalon, a monitornak pedig a fülesben kéne szólnia. Tehát ahogy az 50. HSZben le van írva.
A programban a monitort a PH vol. (a monitor hangereje, ezt egyértelműen standard hangosra kell venni) és a PH mix (ekkor a monitor jelet küldi ki a monitorra) potikkal lehet szabályozni, ha jól értettem a manualból. Azt is úgy értettem a manualból, hogy a monitorban a két decket hallom egyszerre, tehát nincs elszeparálva. Ez nekem furcsa volt eleve.
Ekkor elkezdtem tesztelni. Betöltöttem az A és B deckbe számokat. Az At elindítom, crossfadert teljesen balra húzom. Bt is elindítom, értelemszerűen ebből semmit sem hallok. A crossfader működik, mert ha áthúzom, Bt is, majd csak Bt hallom, ez eddig OK. Most jön a monitor. Visszatolom a crossfadert az A-ba, majd kezdem felerősíteni a PH mixet, de furcsa módon nem a két deck egyvelegét hallom rajta, hanem ugyanazt, mint ami a masterre kimegy. Tehát így nem tudok belehallgatni a deck Bben lévő számba.
kérdéseim:
1. kérlek erősítsetek meg benne, hogy a monitornál nem lehet elszeparálni a két decket, mint más programban. azokban érdekes módon simán be tudtam állítani a hangkari multichannel módjában, hogy a monitorban csak azt a decket halljam, amelyiket akarom. Egyszerűen nem tudom összehozni, hogy a monitorban ne azt halljam, ami a masteren is kimegy, 4.1 ill. 5.1 állásban, már majdnem minden lehetséges variációt kipróbáltam.
Eleve fura, hogy a deckeknél nincs Monitor vagy PH gomb, mint a MixVibesban vagy a VirtualDJben.
2. nincs pitch bend. jobb programokban van jog-wheel, ami a pitch bend is tud lenni, vagy a pitchre jobklikkel rákattintva bendel fel/le olyan mértékben, hogy hová kattintunk, vagy van KÜLÖN pitch bend gomb (állítható értékkel)
3. Kill gombok. Én csak mély killt látok. Ez hogy lehet?
Eddig emiatt a hibák miatt egyszerűen használhatatlan a program számomra, és tartok tőle, hogy csak én nem tudok valamit. Mert sokan hazsnálják ezt és elég profinak tűnik.
Eddig a MixVibes 6 DVS és a MixVibes Pro 5 ( 6ot nem tudtam megszerezni még...) vált be legjobban, ott érdekes módon működik 5.1 módban a program, a 2 rear és a 2 front a master és a center megy a fülesembe (bal oldalon mono) és tökéletesen működik, elszeparált módban.
Nemsoká veszek egy Behringer BCD 2000-et, mert "komolyabban" szeretnék majd hobbyzni a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest