Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Pedig valamit egész biztosan módosítottál, mivel a buildemben található alap config szerint nincs authentikáció. De mindegy, mert ahogy megbeszéltük, délután ránézek.
Ha esetleg addig van kedved próbálkozni, akkor az alábbi parancsok futtatásával visszaállithatod az eredeti állapotot. Ezeket futtathatod egyesével SSH-n, vagy akár LuCI-ban is a parancs futtatása oldalon:cp /rom/etc/config/samba /etc/config
cp /rom/etc/samba/smb.conf.template /etc/sambaMajd jöhet egy samba restart. Remélem nem írtam el semmit, mert csak mobilról vagyok.
-
suste
veterán
mi nem megy?
router oldal:
usb-n bedugva a meghajtó?
üres vagy tele van a dolgaiddal?
megformáztad a beépített formázóval? -ha igen akkor nem kell semmit beállítanod a routeren!
egyénileg formáztad? ha igen, akkor milyen fájlrendszer? csatolást megcsináltad a luciban a fájlrendszernek megfelelően (rendszer/csatolási pontok)? a megosztást megcsináltad a csatolásnak megfelelően (szolgáltatások/hálózati megosztás, vendégnél legyen pipa)?kliens oldal:
TC-ben hálózat/hálózati kapcsolat:
Meghajtó: betüjel amilyet akarsz
Mappa: "\\192.168.1.1\mnt"
"mnt" helyett azt kell beírni, amit a megosztási részen megadtál megosztási névnek
vargalex formázó esetén az "mnt" van beállítvaha már elállítgattad, akkor kezd előlről!
-
-
Most olvastam csak vissza, eddig nem láttam!
Szerintem a vendég hozzáférést kapcsold vissza, és ha Vista/Win7-et használsz, akkor ezt is nézd meg!
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_629-629.html
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex