Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ljungberg
üzenetére
Szia!
Ugyanúgy, mint a "sima" OpenWrt-t. 2817. hsz.
-
-
szrobi66
aktív tag
válasz
ljungberg
üzenetére
Sajna ledobál
Esetleg cannel width-et nem kell állítani? vagy mode(11bgn mixed), vagy lejjebb venni 300Mbps-ről?
Kezd bosszantani nagyon...
Pl a barátnőm laptopját nem dobálja le... A vége az lesz, hogy vissza a feladónak...
Az olcsó sima TP-Linkel nem volt semmi gond, nem tudom mi lehet... -
szrobi66
aktív tag
válasz
ljungberg
üzenetére
Köszi, kipróbálom! A QSS engedélyezve volt, letiltottam (bár azt sem tudom mire jó, igazából még nem mélyültem el a routerban) a Channel-t fixáltam (azt mennyire érdemes állítani?
Az Enable SSID Broadcast, Enable WDS mire jók? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de eddig alap dolgokra használtam a routert, max a portok engedélyezése volt a legnagyobb dolog, amit benne állítottam. Most is alap szolgáltatásra akarom használni ( bírja a 120megás letöltést /ez volt a lényeg amiért vettem/, Telefon wifi, Xbox360 XlinkKai) -
válasz
ljungberg
üzenetére
Neked már sajnos késő, de ha valaki mást esetleg érdekel...
Itt van a gyári firmware vágott verziója, amivel az OpenWrt, visszacserélhető a gyári firmware-re. A visszaállítás SSH alól történik, azmtd -r write tl-wr1043nd-openwrt-2-original.bin firmware
paranccsal. Ezt természetesen abban a mappában kell kiadni, ahol az említett file található. Tesztelve, működik!
-
siva
aktív tag
válasz
ljungberg
üzenetére
Ne add fel, nekem sem ment csak sokadikra, a lényeg, csak 1 UTP legyen bedugva 1 LAN portba. Ha elindítasz egy végtelen pinget a routerra a sz. gépről, majd bedugod a powert a routernak és boot folyamat alatt kapsz válasz egy rövid ideig, 100% hogy visszahozható, ez a rövid idő alatt még safe módban van a router. Akkor nyomod meg jókor ha a sys led nagyon gyorsan kezd el villogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Videó stream letöltése
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esetleg cannel width-et nem kell állítani? vagy mode(11bgn mixed), vagy lejjebb venni 300Mbps-ről?

vargalex