Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz bod101 #24055 üzenetére
persze maradhatsz annál is de akkor nem lesz megoldva a problémád mert nekem is szakadt a gyárival és mióta vargalexet használok idejét sem tudom mikor kellett újra indítani a routert
ja és a gyári állapot bármikor visszaállítható
én a helyedben elgondolkoznék mi a jobb folyton megszakadni vagy egyszer bekonfigolni rendesen és aztán dolgozik magától.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
válasz bod101 #24055 üzenetére
Nekem csak a helpdesk ötletére van ötletem.
Ha sikerül is valakit elérned, kapod majd a sablonszöveget: "Tudunk a hibáról, kollégáink dolgoznak az ügyön, hamarosan érkezik az új firmware"Inkább dobd fel a vargalex firm-et.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
sellerbuyer
őstag
válasz bod101 #24051 üzenetére
Az az ügyfélszolgálati telefonszám megváltozott, gúglival meg lehet találni a működőt.
Én is pontosan így jártam néhány hete, ahogy itt leírták a többiek. 4db 1043ND-vel szívtam. Felhívtam őket és össze-vissza kamuztak, hogy tudnak a problémáról, már készül az új firm, amivel javítják. Hát ha nem jövök ide a fórumba tanácsot kérni, akkor még most is arra várnék, hogy kijöjjön az új firm és húzogathatnám-dugogathatnám továbbra is a routereket! Ráadásul a 4db router földrajzilag is messze esik egymástól és némelyik nehezen elérhető, eldugott helyen van. Úgyhogy szaladgálással egybekötött tornabemutatóval volt egyenértékű, amit 2-3 naponta (szerencsés esetben) kellett művelnem!
Feltettem az OpenWrt-t, egyet bekonfigoltam normálisan, az összes többi routerre beimportáltam a beállításokat és az óta is tökéletesen műxenek, semmi baj velük, terhelhetőek, stb. A legnagyobb problémám az óta az volt a wifivel, hogy kifogyott a DHCP az IP-ből a szerveren.
Hallgass a többiekre, ha jót akarsz magadnak! Vagy Vargalexet tegyél fel, vagy sima OpenWrt-t és a problémád nagyjából örökre megoldódik, a gyári firm egy rakás hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
vargalex
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
vargalex
Topikgazda
-
energiezolee
aktív tag
válasz bod101 #25577 üzenetére
Én a legfrissebb build kiadása óta használom vargalex firmware-jét és eddig egyszer sem fagyott, nem úgy mint az összes gyári firmware-al, mert azzal max hetente újra kellett indítani a router-t!!!Szerintem eszméletlen jó a firmware.Ezzel azt szeretném kijelenteni, hogy semmi gond nincs vargalex firmware-jével
Remélem nem baj, hogy én válaszoltam vargalex helyett, mert csak segíteni szeretnék[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
chros
őstag
válasz bod101 #25700 üzenetére
Hhmmmm...
Wifi-n keresztul a torrent-nel:
- mennyi az ossz download es upload speed ?
- es ebben az esetben mennyi az egyszerre letoltes alatt allo torrent?Ezt azert kerdezem, mert az 1.02.1-et nekem is sikerult "ujrainditanom" igy:
- wifin kb 9 torrent lefele, le-sebesseg: 4,5MB/s es felsebesseg: 800 KB/s
- es ekozben a router is toltott torrent-et egymas utan 3db kb 1GB-oos fajlt (egyszerre csak 1-et)
(Csak wifi-vel nem probaltam: mindig fut a router-en a transmission.)(#25701) dbius: nagyon koszi a linkeket!
(#25705) diablo30: azt hiszem mar irtam egyszer, de lehet, hogy ketszer is, es igerem most irom le utoljara : ha kezdo vagy, rakj fel vargalex openwrt build-et!!!
(#25699) SteveBeard: igen. Na lassuk, mut tud az uj beta ...
-
chros
őstag
válasz bod101 #25878 üzenetére
Igen, igen. Es mindenben szuper, nemcsak suste tarsunk szerint .. . (Fentebb linkeltem az elereset ...)
(#25882) bod101: ne vidd vissza! 1.02.1-el tokeletes !!!!
(#25840) energiezolee: 30 napnal az 1.1 ??? Hogy csinalod ???? Kezratetellel ?
(#25881) sto1911 : ssh-n tudod feltenni az openwrt-t, ha minden igaz [link]
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz bod101 #25987 üzenetére
Hi!
Most módosítom éppen a blogbejegyzésemet. Többek kívánságára készítettem az 1.02.1-ből egy frissített verziót, amit az r30402 verzióból buildeltem (az utolsó 2.6.39.4-es kernel), illetve tartalmazza majd a kernelen kívül az 1.1, illetve 1.1.1_beta2 összes újítását is.
Amint készen vagyok a blog bejegyzéssel, itt mindenképpen közzéteszem.Alex
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
suste
veterán
válasz bod101 #26821 üzenetére
legegyszerűbb és a leggyorsabb ha a router formázó felületét használod a vinyó beüzemeléshez, mert ekkor nem kell foglalkoznod a csatolással sem
transmission-t korlátozd le rendesen, főleg ha le és feltölteni is akarsz
nem tudom mennyi az alapbeállítás a rebuildedben, de a simában 2000 volt le/fel, ezt tuti nem bírja (én 20/200-zal használom, úgy hogy megy mellette a DLNA is, és így atom stabil), és a max kapcsolatot islevettem 20-ra
persze érdemes azért kisérletezni.....[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz bod101 #26823 üzenetére
a routeren a transmission-ben
nem tudom hogy szoktad állítgatni a routert (SSH/LUCI), de LUCI-n is eléred: szolgáltatások/transmission fülön sok beállítási lehetőség van
a transmission kezelést meg megteheted a webes felületen (előző LUCI-s felületen is van hozzá gomb), vagy letölthető hozzá külön program is
(az elöbbi 20/200 az fel/le akart lenni, de ezt nem írtam oda)én pl nem használom az ftp-t, de ki melyiket szereti, mire van szüksége
ftp-t eléred kívülről is (WAN felől), míg samba-t csak belülről (LAN felől)
mind a 2 másolgatás működik rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest