- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kovacszk #39196 üzenetére
Szia!
Igen, betallózod, felrakod és kész.
"Most volt egy kis időm visszaolvasni, olyat is írtál már hogy nem kell a módosított gyári, az csak régen kellett.": ezt valóban megtalálhattad így, mivel az első firmware-ok valamelyike bootloader-es volt és azt vágni kellett. Majd jó sokáig bootloader nélküli verziót adott ki a TP-Link, amit már nem kellett vágni. Most egy ideje ismét bootloader-es van, ezért kell ismét vágni. Szóval, amint Intruder2k5 linkelt, nyugodtan tedd fel, az már le van vágva.
-
-
gerokrisz
tag
válasz
kovacszk #28614 üzenetére
Wiffi hez csak kell, mivel a routerbe van építve, ha nem viszem el akkor nem hinném hogy lesz net
Viszont akkor ezt a Windows Server-es megoldást kipróbálom.
Elég ha csak a DNS illetve DHCP van a gépen?Illetve a Routert és a gépet hogy állítsam be?
Mert akkor gondolom DHCP kikapcs a routeren, a gépbe be a net, a másik portba a router egyik portja, majd a router portjaiból tovább a switch ek.
Csak azt nem tudom hogy akkor az Interface-t hogyan kell beállítani a routeren? Dinamikus ra?
//Most települ a windows server az egyik gépre hogy kitudjam próbálni// -
gerokrisz
tag
válasz
kovacszk #28611 üzenetére
Windows Server 2008 R2, i7 proci, és ilyen lap.
Vagyis akkor, az megoldható lenne, hogy a DHCP-t a WinServer ről intézzem, és a router csak a netet, és a wiffit adja?
Mert ilyennel még nem próbálkoztam, használtam már a windowsos DHCP-d, de még így hogy router is legyen wiffi és net miatt nem nagyon próbáltam. Bonyolult ezt így összehozni? -
-
nimfas
addikt
válasz
kovacszk #27810 üzenetére
Hát... én telón kapcsolgattam a wifi-t... de nem hinném hogy ez a gond, mert asszony telóján sem ment a net... az egyik Android a másik I-phone....
Tehát csak a router-rel lesz a gebasz, pedig nincs terhelve, torrent sem fut rajta.
Vargalex esetleg vmi javaslat, ötlet, tipp....?
-
válasz
kovacszk #19762 üzenetére
Erre van nekem Tomato-ban a NAT Loopback opció, amit bekapcsolva elérhetőek bentről a kinti portok is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PlayStation 5
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest