Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Alapesetben nem file-ba történik a logolás. A beállítást a /etc/config/system-ben tudod megtenni.
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Most megnéztem a GoFlex Net-ről (igaz azon ArchLinuxARM fut, de szintén miniDLNA). uPnPlay+MoboPlayer párossal az összes MKV-n van kép és hang is, igaz a ZTE Blade már csak szaggatva tudja lejátszani.
-
-
vargalex
Topikgazda
Vigyázz, mert van kötelező frissítési idő is!
-
Nekem a force update 28 napra van állítva, de ennek semmi jelentősége, ugyanis a netem (adsl) legkésőbb 24 óránként bont, és új IP címem lesz. Ráadásul, ha éppen valamit konfigurálok, vagy tudom is én, akkor előfordul, hogy óránként 4-5 IP címem is van, ami természetesen mind dyndns frissítéssel jár. Illetve mind e-mellett két dyndns cím van beállítva, tehát egy IP-ről, egy routerről, egy időben, két dns címet is frissít, de eddig még soha nem tiltottak le.
-
-
Mr.Skynet
senior tag
Rajta vagyok a témán, sajnos még intéződik az usb rack, csak a hdd van meg
A reggel 4 körüli fagyás óta totálisan megborult a Transm. szóval leszedtem és majd visszatérek a dolgokhoz ha már lesz usb házikóm, ha az nem segít akkor ram csere, ha az sem akkor kizárásos alapon marad az user error, mert pl. Simi121-nek 50db torrent mellett is stabilan ment minden... -
Szia!
Sajnálom...
A nulláról induláshoz nem szükséges ráflashelni, mert a lényeges dolgok úgyis a "read only" részben vannak, az utólagos módosításokat pedig le tudod törölni... Ennek két módja van. Vagy törlöd az /overlay mappa taljes tartalmát, majd nyomsz egy reboot-ot, vagy pedig végigcsinálod ezt.
Teljesen felesleges egy újabb flasheléssel kockáztatni a router működőképességét...
-
Szia!
Ideiglenes hely növelésre...

Barbár megoldás, de működhet... Mielőtt elkezded, a /tmp tartalmát másold ki valahova HDD-re, majd egy mount, vagy mount -bind paranccsal csatold a HDD-t a /tmp-be... Amennyiben megengedi ezt a rendszer. Alap esetben meg szokta engedni az egymásra mountolásr, és mindig az utoljára becsatolt eszközt, tehát ez esetben a HDD-t használja, és mivel előtte rámásoltad a tartalmat a /tmp-ből, így nem is fog hiányolni semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A reggel 4 körüli fagyás óta totálisan megborult a Transm. szóval leszedtem és majd visszatérek a dolgokhoz ha már lesz usb házikóm, ha az nem segít akkor ram csere, ha az sem akkor kizárásos alapon marad az user error, mert pl. Simi121-nek 50db torrent mellett is stabilan ment minden...

vargalex