Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- Asszociációs játék. :)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz vargalex #71289 üzenetére
Szia Alex,
Köszi, hogy próbálsz segíteni.
System/Software menüben rányomtam, hogy az Update lists gombra majd, bal felül a keresőbe beírtam, hogy IP és kilistázott egy 767 csomagot, aminek leírásában/nevében benne van, hogy ip.
Viszont olyan aminek csak IP a neve nincs ip-full és ip-tiny van.
Putty-al konzolba bejelentkezve ip neigh parancsot kiadva nem sípol, hogy nem ismeri ezt a parancsot, tehát bennem felmerült, hogy kell bármilyen további csomagot telepítenem egyáltalán a parancs használatához?
Neten még keresgélve találtam ezt.
Be is nyomtam konzolba üresen a ip neigh parancsot, és az alábbi eredmény adódott PC-mre:
192.168.0.101 dev br-lan lladdr aa:bb:cc:dd:ee:ff ref 1 used 0/0/0 probes 1 REACHABLE
Ahol aa:bb:cc:dd:ee:ff nyilván a PC-m MAC címe, csak ezt már nem akartam ide beírni.Ez alapján az lehet a gond szerintem, hogy hiába van a Network/DHCP and DNS/Static Leases menüpontban fix ip cím állítva végtelen bérleti idővel a PC-m MAC címéhez az mégse PERMANENT-ként kerül be a TPLInk ARP táblájába -
UPDATE1:
Na próbálkoztam konzolból ip neigh add parancsal, de nem ismeri .
ip parancs csak az alábbiakat ismeri jelenleg:ip addr add|del IFADDR dev IFACE | show|flush [dev IFACE] [to PREFIX]
ip route list|flush|add|del|change|append|replace|test ROUTE
ip link set IFACE [up|down] [arp on|off] [multicast on|off]
[promisc on|off] [mtu NUM] [name NAME] [qlen NUM] [address MAC]
[master IFACE | nomaster]
ip neigh show|flush [to PREFIX] [dev DEV] [nud STATE]
ip rule [list] | add|del SELECTOR ACTIONMelyik csomagot kell telepítenem, hogy az ip neigh add parancs működjön? ip-full vagy ip-tiny?
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
xabolcs
őstag
válasz vargalex #71289 üzenetére
Erre (az ARP tablas rogzitesre) vartam!
Koszonom!A fo router is fel fogja tudni ebreszteni, ha csak az OpenWrt-s eszkozben van rogzitve? Van olyan okos, hogy megkerdezze tole?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
- AKCIÓ !! MacBook Pro 14" M3 Pro 11C CPU/14C GPU / 18GB / 512 SSD - Bontatlan - MAGYAR
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest