- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Igen, nagyon jó eredmények. Post-oltam is a topic-ban.
De engem igazán az alap LEDE-vel mért eredmény lepett meg. Eddig a DIR-825 OpenWrt AA-val (AA közeli trunk-al) volt a leggyorsabb, nagyjából 400 Mbps NAT sebességgel (amit linkeltem is), aztán a későbbi verziókkal folyamatosan csökkent a sebesség. Legutóbb, mikor OpenWrt-vel próbáltam, akkor kb. 250 Mbps-nél megállt. Erre az alap LEDE-vel mérek 616 Mbps-t??? Azt nem tudom, hogy akkor a TL-WR1043ND v2/v3/v4, Archer C5/C7 miért nem tud ennyit (pedig elvileg erősebb SoC van bennük, mint a DIR-825-ben)? Vagy csak senki nem mérte LEDE alatt?
Most kipróbáltam a TL-WDR4900-at, LEDE-vel az is 600 Mbps környékén tud (természetesen DHCP-n), pedig ez is jóval erősebb SoC, mint a D-Link-ben lévő. Hozzátenném, hogy r1000 környéki LEDE trunk-al ez is megállt 300 Mbps alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest