Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
siddis #54546 üzenetére
nekem v2 suste verzió van fent azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy panel és rajtam kívül kb 15 másik hálózat van...
Más: van egy Tenda A6 mini routerem ami kliensként csatlakozik a hálózathoz olvasgattam hogy lehetne már tenni openWRT-t de sajnos csak sorosporton illetve olvastam máshol de szintén openwrt forumon, hogy valaki csinált egy patch-et amivel elvileg két lépésben feltehető megbontás nélkül is. Csak azt nem tudom hogy kell patchalni a bin fájlokat esetleg ebben tudna nekem segíteni?
Hi,
we are working in patch to support Tenda A6. You can find patch to Barrirer Breaker and Trunk (Chaos Calmer) in https://github.com/agustim/openwrt-hardware/tree/master/tenda_a6
You can install without connect serial to TP1 and TP2. You need make a initramfs and sysupgrade versions. And install ram version from web interfaces (in original firmware).
After initramfs is installed you can install sysupgrade version with sysupgarde -n ...Szóval kivitelezhető lenne? és fel ehetne konfigurálni rendszert hogy kliensként működjön mint most?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest