- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
jozsef8 #43674 üzenetére
pont nem túl régen kérdeztem hasonlót
Viszont nekem a 120-as net eddig is ment vele.Most kacérkodom a vargalex féle openwrt felrakásával, igaz, nem azzal a verzióval, ami a linken található linken is szerepel, hanem a legújabbal.
Ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem a mesterekhez, hogy jól értelmezem, hogy a Mester legújabb fw-jét, openwrt-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin elég csak betallózni a gyári fw-s router firmware frissítős részén, majd restart után eljárni a blogban leírtak szerint, és már műkszik is?
Illetve ha nem tetszik, akkor hol egy egyszerű leírás a visszaútról?
Tudom, gúgli a barátom, de sajnos ki vagyok égve, ráadásul pár leírás nagyon kínai nekem (biztos a linuxos ismereteim hiánya miatt).
-
dzoli87
aktív tag
válasz
jozsef8 #43674 üzenetére
Szia, ezen a routeren nem valószínű, hogy menni fog a 240 Mbit/s, mert nem elég az hozzá, hogy gigabites portok legyenek rajta, hanem kell az erősebb hardver is hozzá (proci stb...) Cserélni kell, én is egyenlőre azért nem köttettem be a 240-es netet, mert ugyan ilyen routerem van és nem tudnám a teljes sebességet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest