- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
jól hangzik...
direkt azért rendeltem ezt, mert évek óta gyártják, és rengetegen veszik. pont a wifire kellene pedig, mivel ugye a másik router képtelen jelet szolgáltatni a lakás másik végében.
van valami tuti módszer, amivel le lehet tesztelni ezt a wifi eldobálást? vagy használni kell pár hétig hogy kiderüljön?
-
Csontikka
aktív tag
Így van, és tudom is mivel veszik össze, a KODAK PULSE digitális képkerettel. Sajnos már többször végigolvastam a fórumot és én is erre jutottam, hogy bármit csinálok ilyen marad, csak gondoltam még 1 utolsó esélyt adok neki, bár megmondom őszintén a HSZ-ed után inkább feltettem az apróra
-
pár hete feltettem a legeslegújabb vargalex fw-t, azóta nekem mintha még gyakrabban csinálná (előtte 1.02.1 volt asszem)
lucin nézve 130mbps az rx/tx rate, majd ha elkezdek a notebook wifijéről ftpzni, egészen 1mbps-ig zuhan a sebesség...
ez azért is szomorú, mert az uj notebook és a router közt akár 8-9mbyte/s is megy, amikor épp megy ... ilyen sebességet még nem is láttam soha előtte semmi más wifis eszközök közt!
amikor vettem, azt hittem a 1043as a szent grál, de be kell látnom, nagyon nem
maga a használhatósága kérdőjeleződik így meg... mondanám, hogy pech, de amostani acer előtt a dell notebookommal is megvolt ez a probléma, csak akkor még nem értettem mi az ok - köszönhetően neked/nektek, már biztos h a router "rossz".
(előtte wrt54gl volt nekem is, tomatoval, soha még csak hasonlót se tapasztaltam, csak ugye a sebesség ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged