Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Keresztapper
üzenetére
igen, közben kiderült igazad van!

Amugy ha beletennék egy 300Mb-es WLAN&BT modult a gépbe akkor a bluetooth is működne elvileg, vagy annak van még valami feltétele, hogy működjön? Külső BT adaptert nem szeretnék..
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Keresztapper: 99%, hogy igazad van, mert nekem is 150-es a kártyám Atheros AR9285
Kérdés (ne röhögjetek hangosan):
Az éjjel történt egy kis baleset a routerrel, please ne kérdezzétek hogyan vagy miért, de egy megborult pillanatomban sikerült letiltanom 1-től 65ezerig a portokat, szóval a maradék 536 még nyitva van
szépen megy is a router ahogy kell, hibátlan semmi gond vele xD csak szvsz ebbe már senki nem lép be semmivel, az icmp az egyetlen ami még talán megy, mert pingelni lehet szegénykémet. Alapos munkát végeztem wan-lan portok felől sem lehet bejutni. Jól gondolom, hogy kezdhetem építgetni a DKU-5 kábelt és erre nincs más megoldás?A múltkori "sda or sda1" x-aktám megoldódott végre, ugye másra is használtam a pendrive-ot és 1db primary ntfs partíció volt csak rajta, ezt egy az egybe csak sda-nak látta és használta is az opewrt mint partíció és még csodálkoztunk is, hogy miért nem sda1 ez nálam. 7végén végre tehettem rá 2napra ext3 + swap-ot és láss csodát jó is lett, sda=meghajtó, sda1=ext3, sda2=swap és az fdisk -l parancsra sem írt lámaságokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képregény topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szépen megy is a router ahogy kell, hibátlan semmi gond vele xD csak szvsz ebbe már senki nem lép be semmivel, az icmp az egyetlen ami még talán megy, mert pingelni lehet szegénykémet. Alapos munkát végeztem wan-lan portok felől sem lehet bejutni. Jól gondolom, hogy kezdhetem építgetni a DKU-5 kábelt és erre nincs más megoldás?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vargalex