Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejo60
csendes tag
A NoIP-re előfizettem a 25 host-os csomagra. 2 évre 20 dollár volt akciósan.
Nekem annyit megér, hogy ne kelljen havonta belépnem, az ingyenes regisztráció fenntartása miatt.
Azért nem a DynDNS-t fizettem elő, mert a NoIP számomra áttekinthetőbb, mind a szolgáltatásait, mind az admin felület tekintetében. És ha már fizetek akkor azt választom ami nekem jobban tetszik! -
dejo60
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg ezt fw-t használom: OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342
Most, azaz tegnap jelentették be az OpenWrt Barrier Breaker 14.07 Final verzióját.Lehetséges a jelenlegi Vargalexes verziót erre frissíteni fájdalom mentesen? Addig rendben van, hogy az összes beállítást portforwardot, stb felírom. Vagy valószínűleg megmaradnak a beállítások? No meg telepítettem is fel plusz csomagot, konkrétan egy smtp szervert ez alapján: http://tothszabi.info/blog/email-kuldes-msmtp-hasznalataval
És írtam egy szkriptet ami napközben 2 óránként elküldi a router IP címét nekem e-mailben. Erre akkor volt szükség amikor a dynDNS megszűnt ingyenes lenni.Szóval ha szeretném kipróbálni a legújabb Open-WRT-t akkor innen melyik fw-t töltsem le?
Igazából eddig csak a gyári FW-t cseréltem a vargalex félére.
Most akkor jól logikázom, hogy ezt kell letöltenem és a jelenlegi rendszerre ráfrissítenem?
https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.bin -
dejo60
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi. Ezt értem. csak én korábban pl. úgy állítottam be, hogy a 8739-es porton fogadja el csak a web-es bejelentkezést. Ez egy minimális védelem a jelszó mellé. De az a router eredeti firmware-ben is meg a DD-WRT-ben is egy lehetőség volt. Itt nem találok ilyet.
-
dejo60
csendes tag
-
dejo60
csendes tag
Eddig minden szépen megy csak ma a munkahelyemről próbáltam elérni a routert de nem sikerült:
A WAN oldalról el lehet érni a LUCI-t?
Hol kell engedélyezni? -
dejo60
csendes tag
Feltelepítettem és beállítottam.
- Nyomtató működik
- Port forwardok működnek
- DynDNS némi google keresgélés után működik, de nem igazán értem, hogy elsőre miért nem ment?
- Wifi kapcsolat a korábbi routerhez beállított klienseken észrevétlenül működik.Köszönöm szépen.
Köszönöm Alex! -
dejo60
csendes tag
-
dejo60
csendes tag
Sziasztok!
Vettem én is egy WDR3600-ast.
Korábban WD1043ND-t használtam DD-WRT-vel. Azt is főleg a nyomtató megosztás miatt.
Most is a nyomtató megosztással van gondom. Ez a gyári wirmware-hez szükséges kliensre telepítendő nyomtató illesztő nagyon nem tetszik. Ráadásul Linuxra nincs is.
Szóval most telepítenék rá egy OpenWRT-t.
Jól hámoztam ki ait néhány oldalt átfutva, hogy Varga Alex által bildelt OpenWRT már testre van szabva erre a routerre? És ugye ez az aktuális verzió?
http://users.atw.hu/vargalex/trunk/ar71xx/openwrt-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
Ha ezt az alap firmware-ből firmware frissítéssel felteszem, akkor a luci már emngedélyezve van és simán kezdhetem a webes felületen a beállítást?
Ja még annyit, hogy OpenWRT-n is használható a dualband? (Ha már tudja a router előbb utóbb lehet, hogy lesz 5 GHz-es kütyü is hozzá!)
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest