- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejo60
csendes tag
A NoIP-re előfizettem a 25 host-os csomagra. 2 évre 20 dollár volt akciósan.
Nekem annyit megér, hogy ne kelljen havonta belépnem, az ingyenes regisztráció fenntartása miatt.
Azért nem a DynDNS-t fizettem elő, mert a NoIP számomra áttekinthetőbb, mind a szolgáltatásait, mind az admin felület tekintetében. És ha már fizetek akkor azt választom ami nekem jobban tetszik! -
dejo60
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg ezt fw-t használom: OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342
Most, azaz tegnap jelentették be az OpenWrt Barrier Breaker 14.07 Final verzióját.Lehetséges a jelenlegi Vargalexes verziót erre frissíteni fájdalom mentesen? Addig rendben van, hogy az összes beállítást portforwardot, stb felírom. Vagy valószínűleg megmaradnak a beállítások? No meg telepítettem is fel plusz csomagot, konkrétan egy smtp szervert ez alapján: http://tothszabi.info/blog/email-kuldes-msmtp-hasznalataval
És írtam egy szkriptet ami napközben 2 óránként elküldi a router IP címét nekem e-mailben. Erre akkor volt szükség amikor a dynDNS megszűnt ingyenes lenni.Szóval ha szeretném kipróbálni a legújabb Open-WRT-t akkor innen melyik fw-t töltsem le?
Igazából eddig csak a gyári FW-t cseréltem a vargalex félére.
Most akkor jól logikázom, hogy ezt kell letöltenem és a jelenlegi rendszerre ráfrissítenem?
https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.bin -
dejo60
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1200 üzenetére
Köszi. Ezt értem. csak én korábban pl. úgy állítottam be, hogy a 8739-es porton fogadja el csak a web-es bejelentkezést. Ez egy minimális védelem a jelszó mellé. De az a router eredeti firmware-ben is meg a DD-WRT-ben is egy lehetőség volt. Itt nem találok ilyet.
-
dejo60
csendes tag
-
dejo60
csendes tag
Eddig minden szépen megy csak ma a munkahelyemről próbáltam elérni a routert de nem sikerült:
A WAN oldalról el lehet érni a LUCI-t?
Hol kell engedélyezni? -
dejo60
csendes tag
Feltelepítettem és beállítottam.
- Nyomtató működik
- Port forwardok működnek
- DynDNS némi google keresgélés után működik, de nem igazán értem, hogy elsőre miért nem ment?
- Wifi kapcsolat a korábbi routerhez beállított klienseken észrevétlenül működik.Köszönöm szépen.
Köszönöm Alex! -
dejo60
csendes tag
-
dejo60
csendes tag
Sziasztok!
Vettem én is egy WDR3600-ast.
Korábban WD1043ND-t használtam DD-WRT-vel. Azt is főleg a nyomtató megosztás miatt.
Most is a nyomtató megosztással van gondom. Ez a gyári wirmware-hez szükséges kliensre telepítendő nyomtató illesztő nagyon nem tetszik. Ráadásul Linuxra nincs is.
Szóval most telepítenék rá egy OpenWRT-t.
Jól hámoztam ki ait néhány oldalt átfutva, hogy Varga Alex által bildelt OpenWRT már testre van szabva erre a routerre? És ugye ez az aktuális verzió?
http://users.atw.hu/vargalex/trunk/ar71xx/openwrt-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
Ha ezt az alap firmware-ből firmware frissítéssel felteszem, akkor a luci már emngedélyezve van és simán kezdhetem a webes felületen a beállítást?
Ja még annyit, hogy OpenWRT-n is használható a dualband? (Ha már tudja a router előbb utóbb lehet, hogy lesz 5 GHz-es kütyü is hozzá!)
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest