Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
"Ha jól tévedek, itt láthatók a szakadások. 192.168.1.4-es IP-n van az Xbox One.
REQUEST...
ACK..."Ezek csak DHCP megujitasok, ami a berleti ido felenel meghosszabitjak a DHCP bejegyzes / kiosztas ervenyesseget. Mivel ezzel kapcsolatban csak az ervenyessegi ido valtozik, minden mas halozati parameter (IP, mask, gateway) valtozatlan, nem szabadna semmilyen kiesesnek lenni.
Sajnos ennel reszletesebb infot a gyari firmware nem ad, igy a hibakereses nehezkes...

-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem is pont ilyen jellegű, hanem inkább olyan, hogy speedtest-en nem méri meg az adott sávszélt, hanem elkezd lassulni, és végül kidobja connection timed out-ra.
Ráfrissítek párszor, utána egyszercsak jó lesz, de van amikor csak reboot oldja meg.
@Kicsirics77: Fejetekben? pl. Én nem beszéltem facebookról.
-
Tedd fel ezt!
gargoyle_1.6.2-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.binAztán pedig...
System -> Backup / Restore -> Restore Default ConfigurationMajd...
Connection -> Basic -> Wireless -> Access Point (AP) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022.07.04.) 81 ciklusos 98% akku
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Pfff most már nincs ötletem, max hogyha hazaérek akkor csinálok egy factory resetet a nas-on is. Még újra lehetne formáztatni is a nasban lévő winyót, de nem sok esélyét látom, hogy ez lenne a hiba oka.