Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
donmackó
üzenetére
Így működik (wan helyett ahogy írtad lan-ra állítottam az event interface-ét)
de ez még mindig csak lan-on keresztüli, bár ez is egy új belépési mód számomra! Mert eddig a böngészőben a 192.168.1.1:21 -en értem el illetve smb-n a ftp://192.168.1.1-n az utóbbival még lesz majd pár köröm mert nem szeretném azt ha valaki a belső hálózatra csatlakozik az csak úgy elérje a routerre kötött winyót. Azt nem tudom, hogy hogy lehet külső hálózatról (pl. mobilnet) elérni követlenül a routeren keresztül a routerra kötött külső winyot úgy, hogy a számítógép közben nincs bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de ez még mindig csak lan-on keresztüli, bár ez is egy új belépési mód számomra! Mert eddig a böngészőben a 192.168.1.1:21 -en értem el illetve smb-n a ftp://192.168.1.1-n az utóbbival még lesz majd pár köröm mert nem szeretném azt ha valaki a belső hálózatra csatlakozik az csak úgy elérje a routerre kötött winyót. Azt nem tudom, hogy hogy lehet külső hálózatról (pl. mobilnet) elérni követlenül a routeren keresztül a routerra kötött külső winyot úgy, hogy a számítógép közben nincs bekapcsolva.