Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Én is próbálkoztam annó ftp-vel felrakni a dolgokat xbox360-ra hasonlóan szörnyű eredményeim voltak, úgyhogy maradt a pendrive/hdd és onnan felrakod. Most csináltam egy gyors tesztet:
Minden esetben a boxban lévő HDD-re másoltam nem OnBoardMU-ra. Corona V2 alaplapos xbox360 slim-el készítettem. Képen látható, hogy nagy fájlt másoltam.
PC->kábel gigabit->1043NDV2->Beépített WIFI ->xbox
1 000-1500 kb/sPC->kábel gigabit->1043NDV2->WIFI 150mbps->Tenda A6->kábel 100 mbps->xbox
3000-3500 kb/sPC->kábel gigabit->1043NDV2->kábel 100mbps->xbox
11500 kb/sEz utóbbi pedig egyértelműen a box lan kártyájának a maximuma.
-
suste
veterán
szerintem az xbox-nak kéne utánaolvasni, hogy mit tud, és hogyan lehet javítani
pl nálam a ps2 SAMBA-n nem tud többet 1,2MB/s-nél olvasni (de ezt is javítgatták ügyes emberek, hogy idáig eljusson), így a bevezető videók szaggatnak, közben DVD-ről a gyári rendszerrel ugye simán megy akár 4-5MB/s
tehát a ps2 nincsen felkészítve a nagy hálózati forgalomra (régen csak online játékhoz kellett net)
mellékesen a router 100Mbites kapcsolatot mutat a ps2 felé, tehát gondolom nem a hálókártyája a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest