Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Sziasztok!
A Tp-Link 3600 OpenWrt-ről váltottam DD-WRT-re.
Még régen a 1043ND V1 próbáltam ki a DD-WRT, Gargoylet, és az OpenWRT-nél maradtam ez idáig. A TP-Link 3600-on (ver. 1.5) próbáltam és úgy néz ki, hogy a DD-WRT stabilabb és hozza is a 300/20-as netemet (kábelen). A wifi is sokkal jobb lett.
Két dolog, amit nem tudtam beállítani, az egyik a Port továbbítás (forwarding) ill. wifire vendég hálózat beállítása úgy, hogy csak net legyen, belső hálót ne lehessen elérni. Találtam videót és leírást is, de egyik sem volt jó. A port továbbítás meg nem működik.Ez van felrakva: Firmware: DD-WRT v3.0-r36698 std (08/22/18)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest