- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajani
aktív tag
Srácok, lassan megőrülők. Vargalex-ről váltottam Gargoyle 1.6.2-re, minden megy ami nekem kell, felraktam a transmissiont is, nagy nehezen be is indítottam, de ami nem megy az a vargalex formázóval készített fájlstruktúra megadása a gargoyle-nak. Hogyan tudom megváltoztatni, hogy a gargoyle ne a /tmp-be muontolja a /dev/sda3-at, hanem az /mnt-be?
Másik idegtépő dolog a jogosultságok a vinyón, és újabban a routeren is :S hiába akarom winscp-n keresztül módosítani az /etc/config fájlokat, azt a hibaüzenetet kapom, hogy read-only a fájl rendszer.
Próbálkoztam az chmod -R 777 /etc/config paranccsal, de semmi hatása...
Swap meghajtót hogyan tudok gargoyle alá bemountolni úgy, hogy újraindítás után is megmaradjon?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest