Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Szia
Pont most a két ünnep között állítottam egyet be. Nekem nagyon nem szimpatikus a tplinknek ez az iránya. Regisztrálni kell egy tp link "cloud" accountot, és konfigurálni csak ios/android alkalmazásból lehet. És mondjuk az alapokat tudja, van AP, router mód, AP módban lehet statikus/dhcp, további konfiguráció itt nem nagyon van. Router módban van tűzfal, port forward, dhcp cím foglalás, lan tartomány állítás, stb. WANként van minden (DHCP,statikus,pppoe).Wifi ssid-t, jelszót 1-et állítasz be az lesz a 2,4 és 5GHz is. Van guest wifi külön hálózattal ami fixen 192.168.2.0/24.
Azt hozzá kell tenni, hogy a hardveresen megfelelő. Közvetlen mellette 4-500 mbps-t mérek vele.. egy-két fallal távolabb is tartja még a 350-400-at persze itt 5GHz-ről beszélünk.
Szóval ha nem ellenszenves a tp link cloud (tehát minden beállítás keresztül megy a tp link szerverein keresztül, meg az összes statisztika is akár) meg a mobilos konfiguráció, akkor szerintem lehet jó router.
Hogy őszínte legyek azt még nem próbáltam, hogy mi történik akkor, ha egy másik routerrel korlátozom az internet elérését az eszköznek, akkor konfigurálható marad-e a router, de szerintem nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- World of Tanks - MMO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- eBay
- Parfüm topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest