Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemb82
csendes tag
Na meg az ára, az is elég húzós egy 6os Androidért.
A probléma leginkább az, hogy hova rakjam a telót? Ahol nem süti ezerrel a nap, nem fújja rá télen a fűtést és nincs útba a beépített kijelzőnek? Na és persze néha lehet, hogy tölteném is, nem kellene összevissza mennie a kábelnek.
(Nem is értem, hogy alapból miért nem gondolnak ilyenekre a gyártók - ha már egyszer nem sikerült 2015ben Android Autot / CarPlayt tenni az autóba.)
2015ös facelift utáni Auris tulajok: tuti tippeket írhattok :)Régi Corollámban a CD játszóba raktam be egy tartót, az praktikus volt az összes fenti szempontból, csak ez itt az Aurisnál nem játszik, nagyon betakarja a kamera képét.
-
nemb82
csendes tag
válasz
koxkids #10794 üzenetére
Na igen, ezeket én is néztem, elég tetszetősek.
Csak így akkor elveszik minden Toyota feature (bár szerintem 1 nap után meg lehet unni a fogyasztási statisztikákat, más meg nem hiányzik), meg a tolatókamera is.
Furcsa, hogy nincs valami elterjedt, jól működő, ráköthető dobozka ami pl. a Map/Nav gombra aktiválódik, egyébként meg marad minden a gyári.
Egy videót találtam csak, ami valami ilyesmi, de minden lengyel, és ezt azért valami rendes szervízben, garival szereltetném be.
(Magyarországon ezt még nem találtam meg, de keresem)
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest