- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csabroncka #9805 üzenetére
Szia! Ez melyik csoport? Nem tölti be..
-
No.01
addikt
válasz
Csabroncka #9805 üzenetére
Nincs FB-m igy nem tudom csekkolni, de az ottani gyari felni valoban gyari?
Nem kotekedek, de par evvel ezelott a kollegam vette az Avensisere ugyszinten egy v.milyen Toyota csoportbol uj gyarinak mondott felnit ami ranezesre valoban jonak tunt, sot - igaz nem vagyok Toyota original quality authorizer, (LOL) - de vegul a felnik a 2. evben eladasra kerultek mert normal hasznalat mellett csunyan deformalodott es mikor elvitte gorgozni mondtak, h napi szinten talalkoznak hasonloval es ez leginkabb a felnik replika jellegebol ered.
Szoval ha egy bizonyos otvozot kihagynak a keverekbol (alltalaban magnezium) akkor sokat lehet sporolni csak epp nem lesz annyira tartos.Dluinet:
A P2 gyari felnijeit ne keverd ide. Azok full magnezium felnik azert kerulnek meg mindig ilyen sokba 10+ evvel kesobb is.makszi:
Azt lehet tudni, h ezek a gyari alufelni amire ezt a szep ajanlatot kaptad egyebkent teli alufelnik? Probaltam tavaly utanna jarni a dolgoknak, de az egyik BP kozeli jonevu szalonban az ertekesito biztositott rola, h ezek a telies idojarasra (is) felkeszitett felnik amik jobban ellenalnak a kulso behatasoknak? Errol meg kulfoldi forumokon sem talaltam semmit, pedig ha igy van akkor azert mindjart mas lenne a dolog. Mellesleg en probaltam alkudozni mert nem szimpatizaltam a gyari szerelt kerek gumijaval (ha jol emlekszem Brigstone) es az alltalam preferalt Contira egeszen jo ajanlatot adtak. Legalabbis nekem nem erte volna meg 11e Ft kulonbsegert atkocsikazni a varos masik felebe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest