- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
INGJOKE #23880 üzenetére
Engem tökéletesen hallottak, igaz, Androidon. Nem lehet, hogy iphone specifikus a dolog? Lazán kapcsolódik ide, de amit én észrevettem, nem tudom, más is észrevette-e már, hogy ha bármilyen androidos telefonommal (korábbiakkal is, tehát nem a mostani telefonom érintett ebben) iphone-ossal beszélek, ha én beszélek, utána kb 1 mp kihagyás van. Úgy értem, hogy ha beszélek, talán akkor, közben is, de utána 1 mp-ig biztosan az van, hogy nem hallom, amit a másik iphone-os fél mond. Nekem Androidom van és csak iphone-nal való beszélgetéskor fordul ez elő (és legalább 3 iphone-os ismerősömmel való beszélgetéskor észrevettem már és a korábbi androidos telefonjaimmal is előfordult).
Szerk: a mikrofon szerintem a mennyezet világításkapcsolónál van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Mazda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest