Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
En nem szeretem az olyan storykat ahol a dolgokat csak roviden es nem reszleteiben meselik el igy itt is csak annyit tudok mondani amit tole hallottam, de ez valoszinuleg nem fedi az egesz keresgelesi folyamatot...
Szoval a megkimelt, de lelakott es visszatekert oras peldanyokat nem is emlitem mert az sajnos alap.
Ami nagyobb baj volt az a magasabb futasbol es durvabb hajtasbol volt eredeztetheto.
Volt olyan amiben mar csereltek cellakat, volt amiben mar esedekes lett volna, de inkabb az eladas mellett dontottek, tovabba volt olyan is amiben invertert csereltek, de errol semmifele dokumentum vagy ne adj Isten szamla nem volt.
Volt egy amerikai modell ami a tobbseggel ellentetben nem volt vizkaros es korrektul at is volt alakitva EU-s modelle, de arrol lecsuszott, mert helyileg nagyon messze volt.Vegul ahogy irtam elengedte a 450h-t es 2 honap keresgeles utan vegull talalt egy valoban nagyon gyonyoru megkimelt peldanyt. 2 dolog nem stimmelt: a tipus (300h) es az ara (jol felszerelt alacsonyabb futas)
Tavaly nyaron talalkoztam vele akkor meg megvolt neki es 2 ev utan is imadta. O egyebkent egy Superb-rol valtott amire mar koltott (valto) de lassan meg tobbet kert volna a technika ami mar alulrol 7 szamjegyu lett volna. Igy meg aranyaiban kis bukoval szallt ki belole.Ide kivankozik meg, h anno nezegetett RX-ket is ami igaz tetszett neki, de a GS neki kenyelemre jobban tetszett.
A privat velemeny az, h ra kell szanni az idot es az energiat es a kisebb hibakat el kell fogadni egy hasznalt autonal. Legalabbis
nekunknekem azutan jott az attores P2 es P3 ugyben is, h elengedtem a tokeletesre valo torekvest, hiaba mind2 auto csak ~5 eves volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Netflix
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest