Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszi! Így már ismerős, szerintem már próbálgattam. Lehet hogy azért vetettem el, mert engem leginkább az indítás óta (esetleg nullázás vagy tankolás óta) számított átlagfogyasztás érdekel. Ezt mintha nem tudná sehogy sem?!
A képeden a "teljes átlag" -ot sem sikerült másra állítanom. Esetleg valaki tud megoldást, hogy rövidebb időszaki átlagfogyasztást mutasson az autó? Nonszensz lenne, ha a semmitmondó EV arányt tudná, ezt meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- gerner1
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest