Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14766) jozsi252


jozsi252
veterán

Sziasztok

Van egy 2017-es Yarisom amivel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Pár hónapja volt a 90 000-es szerviz de ott nem szóltak hogy az első fékbetéteket cserélni kellene. Viszont utána felkerültek a nyári gumik és ott szólt a szerelő hogy szerinte már vékonyak a betétek és lassan cserélni kell őket.
Most 99 000km lesz benne hamarosan és nem tudom hogy mit csináljak. Augusztusban lesz egy majd 2 hetes nyaralás és nem szeretném ha pont közben kopna el teljesen.
Toyota 4+ akcióban 30-35k körül van az oldal szerint a márkaszervizben történő csere díja az első betéteknek. Mivel ilyen sokat kibírt a gyári ezért jobban járnék ha elvinném márkaszervizbe hogy ugyanúgy gyári kerüljön bele?
Vagy pedig kerülhet bele bármi, úgyis a vezetési stílus határozza meg hogy mennyire kopik a betét, nem pedig a betét minősége? Vagy ez amolyan is is?
Írtam a Pátkai autónak ezzel kapcsolatban de sajnos eléggé be vannak táblázva, viszont róluk tudom hogy jók és megbízhatóak, így oda vinném.
Vagy marad a márkaszerviz?

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Biztos van még nagyon jó sok megbízható szerviz, de ilyen téren nincs sajnos nagy ismeretségem.

:R

iPhone 13 Pro Max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.