Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Up a topicnak.
Esik a hó...nincs garázs, és amit "beígértem" a kocsinak, nem tettem még meg. Nevezetesen ilyen letakaró ponyvát akarok rá venni, és legalább úgy beállni az udvarra. Franc egye meg, hogy nem tettem meg tegnap. Úgy gondoltam, hogy most már lerakom a kocsit, nem járok már azzal melóba, ne essen rá semmi, eleget kapott. Erre most hó.
Sebaj, tavaszig kibírja takaróval
, utána majd a szülőknél fog fedett helyen pihenni, ha nem lesz szolgálatban. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces Kolink KLA-003
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sebaj, tavaszig kibírja takaróval