Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Jó, hát egy szűz gépre szűz kéznek sok mindent fel kell tennie, mielőtt akár egy Hello World! is futásképessé válik.
Végülis olyan sok mindent nem kell csinálni. Lehúztam a legfrissebb php.zip-et a linkelt oldalról, kicsomagoltam, és mellémentettem a totp kódot. Még a php.ini-vel sem kellett babrálni.Base2n-nél viszont én nem szöszöltem. Letöltöttem a Base2n.php-t (csak azt , semmi mást), bemásoltam a szkriptem mellé, oszt jóccakát.
Persze, világos, és is ezt csináltam, és remekül működik! De ami nekünk triviális, az mások számára nem feltétlenül az, mint azt láthatod.
Egyébként köszönöm, hasznos tanulóprogram!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest