Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus00
csendes tag
válasz
meggájver
üzenetére
Szia első lépésben nézd meg Bios t a vinyónál mit ir ki SATA COMPATIBILITY vagy AHCI ha a compatib.. van akkor álítsad át ahci ra és ekkor jön a kékhalál szerüség és Nlites megoldás.Esetleg AHCI n van és lassú akkor más lesz a bökkenő
mondjuk ez relativ kinek mi a lassú. -
Morpheus00
csendes tag
Sziasztok tegnap sikerült a gépemet ( pro l300 1b9 ) megcsinálnom vagyis átálítani a vinyót AHCI módba Nlite s driver beintegrálós xp vel sikerült hát nem is elsőre hanem vagy 10 óra alat
de sikerült ez a lényeg van különbség az biztos ( kicsamogolás anno 1.5 mb/s igy AHCI val 18mb/s ) szóval szeretném megköszönni azt a rengeteg hozzászólást amit ezzel kapcsolatban irtatok a fórumba 
-
Morpheus00
csendes tag
Megvan a gép!
Segítségre lenne szükségem nem mozgok igazán othonossan ezen a téren (első notim is ez egyben) szóval gép bekapcs xp cd sp3 asal benyom jött egy kék hiba gondoltam vinyós ügy az is volt ! átálítottam enabled re és már ment is felfelé az xp
minden rendbe ment de nekem nagyon lassúnak tűnik a gép, nemtudom mitől van ez :S
Utilities , Assist , Power Saver, Display ezekt felraktam hangot xp megcsinálta igazából nemtudom még mit kéne elvileg minden megvan
2 roblémám lenne igy elsőre FN es dolgok nem működnek se fényerő se hang se semmi :S másik pedig a vidkari memória mérete 1024 mb nak irja ami lehet ugyan de nemértem minek vagy ez esetleg dinamikus memória lenne ? vagyis enyi áll rendelkezésre és őhatározza meg hogy menyit használ ?
amugy őróla van szó :[link] bocsi a sok szövegért -
Morpheus00
csendes tag
Sziasztok szerintem ez a gép :[link]
120e ft ért egész jó ár ( Electro World )
zen film netre kéne jah és mit gondoltok amugy L300 szériáról
már élőben megnéztem bejön a gép de a hangszórókkal nemvoltam megelégedve igaz nem is hallotam őket
de kicsit bénán néznek ki nekem
Help -
Morpheus00
csendes tag
Értem szóval nem az igazi ez A200 as sorozat.Gondolom ha ilyen hőmérsékleten megy a processzor akkor oda hűtés is kell és itt már elég zavaró a hűtő hangja gondolom.
vagy ennek ellenére is halk a gép ? De szerintem az általam nézett gépen még a Vista is döcögne szóval mindenképp xp lenne a megoldás bármilyen bonyolult is felrakni rá. -
Morpheus00
csendes tag
Jó estét.
Érdeklődnék Toshiba Satellite A200-1N7iránt.
Esetleg valakinek van e tulajdonában egy ilyen gép. vagy magáróla a200 as típusról tud e valami infót számomra.Elvárásaim nem nagyok a gép iránt net film zene max régebbi játékok ( 4év es ) egy dolog érdekel leginkább és ez pedig az1.4 es processzor és az mire elég.http://www.gephaz.hu/detailed_product.php?product_id=138541
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mondjuk ez relativ kinek mi a lassú.
Janou