Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
galmat89
tag
válasz
szarnyalosas
üzenetére
Egyik barátomnak volt Toshiba notija, neki kontakthibás volt a csatlakozója a laptopnak, ahova bedugod az adapter kábelét.
Kizárásos alapon csak ez lehet ami nem stimmel. Mert nem hinném, hogy szoftveres gond van, szóval én még megpróbálnám egy másik noti adapterrel tölteni, ha nem megy, akkor szerintem az szervíz sajnos.
-
galmat89
tag
válasz
szarnyalosas
üzenetére
Kicsit ha érthetőbben fogalmaznád a problémát, az jó lenne.

"A gond vele az hogy az aku töltője (adaptere) tökéletes, de sajnos a töltője merül le."
A töltője lemerül? Gondolom az aksira gondolsz.Másik noti töltővel próbáltad (ismerős/barát/munkatárs/szomszéd)?
Lehet, hogy kontakthibás a töltőd.Nekem egy több éves notimmal az volt, hogy aksi mindig benne volt, aztán egy idő után tönkrement, ergo hiába volt töltőn egész nap, egyből lemerült, ahogy levettem a hálózatról.
Az ilyet aksi cserével orvosolni lehet, a másik hibafaktor a töltő lehet.
Kísérletezni kell melyik a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou