Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
Satellite #793 üzenetére
Szia Satellite!
Az A100-906-osban is GeForce 7600-as van. Nekem jobb tapasztalataim vannak az nVidiával, a memóriája nekem bőven elég és valamivel kevesebbet is fogyaszt mint az x1600-as. Tesztekben pedig -igaz nem sokkal- jobban teljesít.
Viszont - lehet hogy csak ránézésre - a két gép háza megszólalásig ugyanaz, és ha a garanciát kibővítem még mindig olcsóbb a Satellite. A Harman Kardon hangszórók pedig sokkal jobban szólnak, ezt tapasztaltam. Hasonló kiépítésben a Tecrát 420k alatt nem kapom meg (A7-248) szemben a 906-os 350k-s árával. Elsőre amúgy én is azt néztem, de a 906-os valahogy sokkal jobban tetszik mint a korábbi A100-as modellek, külsőre is más. Zöld helyett kék led-ek, ujjlenyomat-olvasó, express media player, stb. A cseppálló billentyűzet ennél is megvan.
Hát nem tudom. Jó lenne 400k alatt maradni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest